Δίκη Μελίνας - απολογία αναισθησιολόγου: «Ήμουν συνεχώς από πάνω της – Έκανε σπάνια αλλεργική αντίδραση»

Ηράκλειο
Δίκη Μελίνας - απολογία αναισθησιολόγου: «Ήμουν συνεχώς από πάνω της – Έκανε σπάνια αλλεργική αντίδραση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 16/12 αναμένεται η πρόταση της Εισαγγελέως

Με την απολογία της αναισθησιολόγου συνεχίστηκε την Τρίτη η δίκη για το θάνατο της μικρής Μελίνας.

Η αναισθησιολόγος έδωσε λεπτό προς λεπτό τη δική της εκδοχή των γεγονότων και υποστήριξε ότι δεν έχει ευθύνη για όσα συνέβησαν, αλλά αντίθετα πως βρισκόταν διαρκώς πάνω από το μικρό κορίτσι. Η ίδια απέδωσε τις εξελίξεις σε μια σπάνια αλλεργική αντίδραση της μικρής σε φάρμακο που της χορηγήθηκε και υποστήριξε ότι αυτή είναι μια εξέλιξη που δεν θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί καθώς δεν υπήρχε τρόπος να προβλεφθεί από κανέναν γιατρό.

Η κατηγορούμενη υποστήριξε ακόμη ότι το παιδί ήταν ζωντανό όταν έφτασε στο ΠΑΓΝΗ. Ζήτησε ακόμη να μην ληφθεί υπόψιν η συγγένεια με τον τέως υπουργό καθώς όπως είπε «την οικογένεια δεν την διαλέγουμε» και τόνισε ότι έχει περάσει μια «κοινωνική δίκη» για την υπόθεση αυτή

Από την πλευρά η οικογένεια της μικρής Μελίνας έχει ζητήσει από την πρώτη στιγμή την τιμωρία της γιατρού.

Δεικόπη για τις 16/12

Η πολύκροτη δίκη είχε διακοπεί την περασμένη εβδομάδα, λόγω αδιαθεσίας της κατηγορουμένης και συνεχίστηκε σήμερα με την απολογία της.Η δίκη διεκόπη νωρίς το μεσημέρι και επρόκειτο να συνεχιστεί με την πρόταση της Εισαγγελέως περί ενοχής ή μη της κατηγορουμένης ωστόσο θα συνεχιστεί τελικά στις 16 Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται μία αναισθησιολόγος που κατηγορείται για «ανθρωποκτονία από αμέλεια» και η οποία φέρεται να έχει ευθύνες στη μετεγχειρητική διαχείριση της διαδικασίας αφύπνισης του άτυχου κοριτσιού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News