Ληστεία σε περίπτερο στη Χερσόνησο – Συνελήφθη ο φερόμενος ληστής

Κρήτη
Ληστεία σε περίπτερο στη Χερσόνησο – Συνελήφθη ο φερόμενος ληστής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αλλοδαπός συνελήφθη για απειλή και εξύβριση και σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Α.T Χερσονήσου, υπόθεση ληστείας, η οποία διαπράχθηκε σε επιχείρηση  και συγκεκριμένα σε περίπτερο, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Από την έρευνα και προανάκριση, προέκυψε ότι ένας αλλοδαπός φέρεται να διέπραξε την ληστεία και σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, ενώ συνελήφθη για απειλή και εξύβριση.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Περασμένης Πέμπτης,  σε περίπτερο που ήταν ανοιχτό στη Χερσόνησο, ο φερόμενος δράστης με την απειλή όπλου,πλησίασε το άτομο που εργαζόταν στο περίπτερο και απαίτησε τις εισπράξεις της ημέρας.

Ο δράστης κατάφερε να αποσπάσει 150 ευρώ και να τραπεί σε φυγή, για να συλληφθεί τελικά και να σχηματιστεί σε βάρος του σχετική δικογραφία.

Αναλυτικά το δελτίου τύπου της αστυνομίας.

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, υπόθεση ληστείας, η οποία διαπράχθηκε σε επιχείρηση προχθές (03.12.2020) το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού κατηγορούμενου για ληστεία.

Ειδικότερα, προχθές 03.12.2020 το βράδυ, άγνωστο άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή όπλου απέσπασε από εργαζόμενη επιχείρησης, το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι ο αλλοδαπός διέπραξε την παραπάνω ληστεία και σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, ενώ συνελήφθη για απειλή και εξύβριση.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News