Λόγια «θερμά» από έναν ασθενή που πρόσφατα χειρουργήθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο

Ηράκλειο
Λόγια «θερμά» από έναν ασθενή που πρόσφατα χειρουργήθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Θέλω να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό της χειρουργικής κλινικής και χίλια μπράβο για την προσπάθεια σας"

Το δικό του ευχαριστώ μέσω του neakriti, στέλνει ένας συμπολίτης μας, που πρόσφατα υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη εγχείρηση στο Βενιζέλειο νοσοκομείου του Ηρακλείου.

Ο κ. Γιώργος Ψιστάκης  έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις συνθήκες νοσηλείας του στο νοσοκομείο κατά την διάρκεια παραμονής του στη χειρουργική κλινική αλλά και στον αδιάκοπο και ακούραστο αγώνα των γιατρών, των νοσηλευτών και των νοσηλευτριών  .

«Σε αυτές τις 3 μέρες  είδα νοσηλευτές και νοσηλεύτριες, μεταφορείς ασθενών αλλά και διοικητικό προσωπικό να εργάζονται ακούραστα και αδιάκοπα με χαμόγελο και ευγένεια για να μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ασθενείς¨, τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Ψιστάκης .

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση :

«Θα ήθελα να μοιραστώ με όλους τους συμπολίτες μου την εμπειρία που είχα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου προκειμένου να κάνω μια προγραμματισμένη εγχείρηση εν μέσω πανδημίας.

Η διάρκεια παραμονής μου στην χειρουργική κλινική του νοσοκομείου ήταν 3 μέρες. Σε αυτές τις 3 μέρες  είδα νοσηλευτές και νοσηλεύτριες, μεταφορείς ασθενών αλλά και διοικητικό προσωπικό να εργάζονται ακούραστα και αδιάκοπα με χαμόγελο και ευγένεια για να μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ασθενείς.

Ο γιατρός μου διευθυντής χειρουργικής κος. Δελημπαλταδάκης  Γεώργιος, τον ευχαριστώ θερμά για τις υπηρεσίες του αλλά και τις συμβουλές και το ενδιαφέρον που έδειξε για την περίπτωση μου. Τον ευχαριστώ για την επαγγελματική δουλειά του αλλά και για την ακούραστη συμπαράσταση του σε μένα αλλά και στους άλλους 4 ασθενείς τους οποίους και χειρούργησε την ίδια μέρα με μένα.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την κα. Μανωλαράκη Μαρία αναισθησιολόγο αλλά και τους ειδικευόμενους γιατρούς, το μέλλον της χώρας παιδιά με ευγένεια και θέληση να προσφέρουν στον συνάνθρωπο τους.

Θέλω να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό της χειρουργικής κλινικής και χίλια μπράβο για την προσπάθεια σας. Ο Θεός να έχει καλά εσάς και τις οικογένειες σας.

Μετά τιμής Ψιστάκης Γίωργος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News