Δίπλωσε ο δρόμος – «Σεληνιακό τοπίο» στα Αγριανά

Ηράκλειο
Δίπλωσε ο δρόμος – «Σεληνιακό τοπίο» στα Αγριανά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βούλιαξε ο δρόμος από τη μεγάλη ποσότητα νερού

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε η ΚΡΗΤΗ TV στο Δήμο Χερσονήσου και συγκεκριμένα στην περιοχή των Αγριανών, μετά την πρόσφατη κακοκαιρία.  Σκηνικό καταστροφής σε δρόμο στα Αγριανά, με ένα μεγάλο τμήμα του να έχει βουλιάξει από τις τεράστιες ποσότητες νερού, οι οποίες κατέβαιναν ως χείμαρρος πλησίον της εθνικής οδού. 

Ο Γιάννης Σέγκος ενημέρωσε τους πρώην δημάρχους της περιοχής, για τις βιβλικές καταστροφές από την πρόσφατη θεομηνία, ώστε να κινηθούν συντονισμένα για το καλό του τόπου. 

Όπως τόνισε ο κ.Σέγκος «πέραν της δημοτικής αρχής όλοι οι τοπικοί άρχοντες που άσκησαν εξουσία τα τελευταία χρόνια έχουν ρόλο, ρόλο αλλά και μπορούν να έχουν συμμετοχή στο να πάμε τον τόπο μας στην επόμενη μέρα».

Οι ανθρωπογενείς παρεμβάσεις καθώς και οι αστοχίες έργων και όχι μόνο, βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύσκεψης στο δημαρχείο Χερσονήσου. 

Στόχος μας είναι να φτάσει «το μαχαίρι στο κόκκαλο» δήλωσε ο Γιάννης Σέγκος ο οποίος ζήτησε τη συνεργασία όλων , όπως και των πολιτών , στο κρίσιμο αυτό διάστημα και με ζητούμενο να τρέξουν οι αναγκαίες παρεμβάσεις. 

Η οριοθέτηση και διευθέτηση ρεμάτων και οι ζημιές σε παραλιακό μέτωπο και αγροτικούς δρόμους, βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοτικής αρχής, ενώ σε ότι αφορά τις αποζημιώσεις για τις πρώτες ανάγκες, ήδη η αρμόδια επιτροπή ενέκρινε τις αιτήσεις των πρώτων 70 πληγέντων ώστε να λάβουν άμεσα τα 600 ευρώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News