Ηράκλειο

ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Ανεπιτυχής η διαδικτυακή συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη

"Με επιπολαιότητα αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τη μεγαλύτερη υγειονομική κρίση των τελευταίων 100 χρόνων"

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ από τον Τομέα Υγείας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου με αφορμή την κριτική που ασκείται για την πανδημία. Χαρακτήρισε μάλιστα «ανεπιτυχή απόπειρα να εμφανίσουν το άσπρο σαν μαύρο» τη διαδικτυακή συζήτηση που οργάνωσε το περασμένο Σάββατο ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη για την πανδημία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ:

Είναι πολύ λυπηρό να διαπιστώνει ο Ελληνικός λαός με πόση επιπολαιότητα και ανευθυνότητα αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του, ακόμα και τη μεγαλύτερη υγειονομική κρίση των τελευταίων 100 χρόνων, που βιώνει η χώρα μας, μαζί με όλες τις χώρες του κόσμου. 

Στη θλιβερή αυτή διαπίστωση καταλήγει όποιος παρακολουθεί τις απέλπιδες προσπάθειες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα ακόμα και στο ιερό θέμα της Υγείας, εκμεταλλευόμενο - όπως το όχι μακρινό 2015 -  τη δικαιολογημένη ανησυχία των πολιτών. 

Όμως, όλοι οι Έλληνες (εκτός από τον σκληρό κομματικό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ) γνωρίζουν και αναγνωρίζουν με πόση υπευθυνότητα και σοβαρότητα χειρίζεται και αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση την πολύπλευρη αυτή κρίση, με κυρίαρχο κριτήριο την προστασία της Υγείας του Ελληνικού λαού. 

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους κορυφαίους επιστήμονες της Υγείας. Συντονισμένα το κυβερνητικό επιτελείο, αξιοποιεί στο έπακρον όλες τις δυνατότητες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Υγείας, της Οικονομίας και όλων των συνεπειών αυτής της πρωτόγνωρης κρίσης.

Δεν χρειάζεται να απαριθμήσει κανείς όλα όσα έχει επιτύχει η Ελληνική κυβέρνηση, από το ξέσπασμα της πανδημίας μέχρι σήμερα. Άλλωστε, όσα έχουν επιτευχθεί, τα γνωρίζουν πολύ καλά και τα ζουν, οι Έλληνες πολίτες αφού η συντριπτική τους πλειοψηφία συμμετέχει συνειδητά στην προσπάθεια αυτή.  Η γνώμη τους αποτυπώνεται αδιάψευστα σε όλες τις μέχρι σήμερα δημοσκοπήσεις, που δείχνουν καθαρά ότι ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση απολαμβάνουν την απόλυτη εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού. 

Αυτό ακριβώς είναι που προκαλεί το  άγχος και την ανησυχία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Γι' αυτό επιστρατεύουν κάθε αθέμιτο προπαγανδιστικό μέσον, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να εμφανίσουν το άσπρο σαν μαύρο… 

Μια τέτοια ανεπιτυχή απόπειρα αποτέλεσε και η διαδικτυακή συζήτηση που οργάνωσαν στην Κρήτη το περασμένο Σάββατο με θέμα την πανδημία και το δημόσιο σύστημα υγείας. Για να καταλήξουν σε δικά τους, αυθαίρετα συμπεράσματα και να μιλήσουν αναιτιολόγητα για “παραλείψεις και πολιτικές ευθύνες”… 

Αλλά, τελικώς, οι μόνοι που ανησυχούν από τα “συμπεράσματα” των συζητήσεών τους, είναι αυτοί οι ίδιοι. Και δικαιολογημένα ανησυχούν. Γιατί ο Ελληνικός λαός τους γνωρίζει πλέον πολύ καλά. Και αντιλαμβάνεται την σκοπιμότητα των δήθεν "ανησυχιών" τους. 

Ευτυχώς για την πατρίδα μας, την σημερινή δύσκολη συγκυρία διαχειρίζεται με αποφασιστικότητα και επιτυχία ένας υπεύθυνος Πρωθυπουργός και μια άξια Κυβέρνηση. Και δεν χωρεί καμιά αμφιβολία ότι, παρά τις αντιξοότητες και τα προβλήματα, η Ελλάδα πολύ γρήγορα θα ξεπεράσει την κρίση της πανδημίας και θα συνεχίσει αταλάντευτα πλέον την ανοδική πορεία της.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια