Πέντε τα κρούσματα κορωνοϊού στο χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος

Ηράκλειο
Πέντε τα κρούσματα κορωνοϊού στο χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Φραγκάκης, δεν έχει λάβει ακόμη απάντηση από τον ΕΟΔΥ στο χθεσινό αίτημα που υπέβαλλε ώστε να μεταβεί στο χωριό κινητή μονάδα που θα πραγματοποιήσει τεστ στους κάτοικους

Αυξήθηκαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού σε 5, σε χωρίο του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο neakriti.gr ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος, Μανώλης Φραγκάκης, «τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στους Ασκούς Καστελλίου αυξήθηκαν από 2 που ήταν χτες, στα 5».

Υπενθυμίζεται πως χτες αναμένονταν ένα ακόμη αποτέλεσμα από τεστ στο οποίο υπεβλήθη κάτοικος του χωριού το οποίο βγήκε θετικό, ενώ θετικά ήταν και τα τεστ ενός ζευγαριού που μένει στο εν λόγω χωριό, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στα 5.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Φραγκάκης, δεν έχει λάβει ακόμη απάντηση από τον ΕΟΔΥ στο χθεσινό αίτημα που υπέβαλλε ώστε να μεταβεί στο χωριό κινητή μονάδα που θα πραγματοποιήσει τεστ στους κάτοικους.

Ο κ. Φράγκακης έκανε για μια ακόμη φορά έκκληση προς όλους τους πολίτες να μην συγχρωτίζονται και να τηρούν τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

(Φωτογραφία Αρχείου RawPixel)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News