Ηράκλειο

«Έφυγε» ο Μιχάλης Παπαδάκης - Πένθος στο Ενυδρείο Κρήτης

Θλίψη για τους εργαζόμενους του Ενυδρείου και απώλεια για την Κρήτη

Απεριόριστη θλίψη σκόρπισε η είδηση ότι «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης o Μιχάλης Παπαδάκης. Με το θάνατό του ο  διευθυντής του Ενυδρείου Κρήτης που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό.

Η είδηση έχει βυθίσει στο πένθος τους εργαζόμενους που τον χαρακτηρίζουν καλοσυνάτο, ευγενικό και τον αποκαλούσαν πάντα «ψυχή του Ενυδρείου».

Ακόμα και οι δημοσιογράφοι και όσοι τον συναναστράφηκαν έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια για τον αείμνηστο διευθυντή.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 12 στο νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.  

Συλλυπητήρια και από τον όμιλο της ΚΡΗΤΗ TV στην οικογένειά του.

Ο κος Μιχάλης υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Βιολογίας Κρήτης (ΙΘΑΒΙΚ) από το 1987 και συνέβαλε στην ανάπτυξη του ινστιτούτου σε ένα δυναμικό ερευνητικό κέντρο που με ειδικά κατασκευασμένες κτιριακές και ερευνητικές υποδομές στον Θαλασσόκοσμο, και τη δημιουργία του Ενυδρείου Κρήτης, έδωσε σημαντική κληρονομιά στο ΕΛΚΕΘΕ και ώθηση για περαιτέρω ανάπτυξη του νέου ενοποιημένου οργανισμού.

Δυστυχώς δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την επαγγελματική του πορεία και έφυγε πριν την επικείμενη συνταξιοδότηση του, που θα του έδινε και την ευχαρίστηση ότι εκπλήρωσε τους στόχους τους, και θα του επέτρεπε να περάσει περισσότερο χρόνο με τους οικείους του, αφού η ενασχόληση του όλα αυτά τα χρόνια με την διοίκηση του ΕΛΚΕΘΕ ήταν ιδιαίτερα απαιτητική.

Εργάστηκε ως Προϊστάμενος Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών στο ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε από το 2012 έως και σήμερα.

Επαγγελματική Εμπειρία

10/2005- Σήμερα Διευθυντής Ενυδρείου Κρήτης , ΕΛΚΕΘΕ, Ηράκλειο Κρήτης

01/2000-10/2005 Διευθυντής Ανάπτυξης & Υποδομών ΙΘΑΒΙΚ Ηράκλειο Κρήτης

09/1987(ίδρυση του ΙΘΑΒΙΚ)-12.1999 Διευθυντής Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών ΙΘΑΒΙΚ Ηράκλειο Κρήτης

 03/1984-07/1995 Επίκουρος καθηγητής με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στην σχολή Διοίκησης & Οικονομίας

 Αρχές διοίκησης επιχειρήσεων- Οργάνωση Διοίκηση Επιχειρήσεων Οικονομοτεχνικές μελέτες Προγραμματισμός Δράσης επιχειρήσεων

Συλληπητήρια από το Πανεπιστήμιο Κρήτης

''Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του  Διευθυντή του  Ενυδρείου Κρήτης  - CRΕΤΑquarium, Μιχαήλ Παπαδάκη και συλλυπείται τους οικείους του.

Ο Μιχάλης  Παπαδάκης υπήρξε από τα ιδρυτικά στελέχη του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Βιολογίας Κρήτης (Ι.ΘΑ.ΒΙ.Κ.) στο οποίο διετέλεσε Διοικητικός και Οικονομικός Διευθυντής, Γραμματέας του Επιστημονικού Συμβουλίου και Υπεύθυνος Ανάπτυξης και Υποδομών του Κέντρου. Ήταν από τους πρωτεργάτες του σχεδιασμού, της υλοποίησης και της λειτουργίας του Ενυδρείου Κρήτης - CRΕΤΑquarium.

Με το έργο του συνεισέφερε σημαντικά στην ενίσχυση και υποστήριξη της Θαλάσσιας Έρευνας στη χώρα μας''.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια