Κλέφτης είχε «ανοίξει» το «μισό» Ηράκλειο – Συνολική λεία χιλιάδων ευρώ

Ηράκλειο
Κλέφτης είχε «ανοίξει» το «μισό» Ηράκλειο – Συνολική λεία χιλιάδων ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο άνδρας είχε αφαιρέσει χιλιάδες ευρώ, κοσμήματα μέχρι και… συλλογές γραμματόσημων

Μέχρι και συλλογές γραμματόσημων είχε βάλει στο «μάτι» ένας ληστής στο Ηράκλειο που από την 1Η Ιουνίου μέχρι τις 15 Οκτωβρίου,  είχε διαπράξει συνολικά 6 κλοπές και διαρρήξεις.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου κατάφεραν να εξιχνιάσουν τις υποθέσεις διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού που κατηγορείται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

«Ειδικότερα, από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ημεδαπός, κατά το χρονικό διάστημα από την 01.06.2020 έως την 15.10.2020 διέπραξε τις εν λόγω κλοπές.

Συγκεκριμένα αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 9.500 ευρώ, χρυσή λίρα, συλλεκτικά χαρτονομίσματα και κέρματα, συλλογές γραμματοσήμων και προσωπικά έγγραφα.

Ακολούθησαν έρευνες από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας στην οικία και σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του κατά τα διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο γεωργικά εργαλεία και δύο ηλεκτρικά εργαλεία την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Επιπλέον ο ημεδαπός συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News