Έγκλημα στον Τσούτσουρα: Ισόβια χωρίς ελαφυντικά στη Γαλλίδα που σκότωσε το σύντροφό της με ψαλιδάκι

Ηράκλειο
Έγκλημα στον Τσούτσουρα: Ισόβια χωρίς ελαφυντικά στη Γαλλίδα που σκότωσε το σύντροφό της με ψαλιδάκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 45χρονη δήλωσε αθώα αλλά κρίθηκε ένοχη

Ομόφωνα ένοχη κρίθηκε 45χρονη γυναίκα γαλλοαλγερινής καταγωγής, η οποία η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς κατηγορείται ότι σκότωσε τον σύντροφό της με ένα μικρό ψαλίδι. Μάλιστα της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη χωρίς ελαφρυντικά. 

Η δολοφονία σημειώθηκε τον Ιούλιο του 2019, σε ξενοδοχείο στον Τσούτσουρα Ηρακλείου και η εκδίκαση της υπόθεσης ολοκληρώθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου μεσημέρι της Τρίτης.

Η 45χρονη γυναίκα γαλλοαλγερινής καταγωγής, η οποία παραθέριζε μαζί με το θύμα στον Τσούτσουρα, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς φέρεται να σκότωσε τον σύντροφό της με ένα μικρό ψαλίδι. Η ίδια αρνείται όσα της αποδίδουν οι Αρχές, υποστηρίζοντας ότι ο 56χρονος αυτοτραυματίστηκε θανάσιμα. Εξάλλου, η 45χρονη είχε υποστηρίξει μετά τη σύλληψή της ότι ο σύντροφός της είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να βάλει τέλος στη ζωή του.

Δηλώνει αθώα η κατηγορούμενη

Η κατηγορούμενη είχε μιλήσει, πριν από μερικούς μήνες στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, μέσα από τις φυλακές της Θήβας, αναφέροντας ότι είναι αθώα και ότι στο φονικό όπλο που εντοπίστηκε βρέθηκε μόνο το γενετικό υλικό του 56χρονου. «Δεν είμαι ένοχη. Με κατηγορούν, κατά τη γνώμη μου, άδικα. Είμαι κλεισμένη στη φυλακή για το τίποτα. Δεν έκανα τίποτα! Η δικαστής και ο εισαγγελέας που ανέλαβε με κατηγόρησαν αμέσως χωρίς στοιχεία, χωρίς αποδείξεις», είχε δηλώσει η γυναίκα στον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό. «Πήρε το ψαλίδι και μαχαίρωσε τον εαυτό του και εγώ φώναζα “σταμάτα, σταμάτα”! Εγώ πιστεύω ότι δεν ήθελε να αυτοκτονήσει. Ήθελε να κάνει κακό στον εαυτό του, αλλά όχι να πεθάνει», είχε πει, ακόμη, τότε η κατηγορούμενη.

(Η φωτογραφία είναι από παλαιότερη εκδίκαση της υπόθεσης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News