Ηράκλειο

Πατέρας άτυχης Μελίνας: «Όταν γυρνάω από το δικαστήριο, γυρνάω από την κηδεία της»

Πως σχολιάζει την ακροαματική διαδικασία

Με πικρία περιγράφει το Γολγοθά του ίδιου και της οικογένειας του ο Μάνος Παρασκάκης, ο πατέρας της μικρής Μελίνας, καθώς η ακροαματική διαδικασία για την πολύκροτη υπόθεση εξελίσσεται με αργούς ρυθμούς εν μέσω πανδημίας και αναγκαστικών περιορισμών. Η εκδίκαση της υπόθεσης συνεχίζεται την ερχόμενη Πέμπτη με τους τραγικούς γονείς να αναμένουν με αγωνία την απόφαση του δικαστηρίου και την απάντηση που ζητούν όλα αυτά τα χρόνια, στο ερώτημα τι έφταιξε για το θάνατο του παιδιού τους.

Ο Μάνος Παρασκάκης αποτυπώνει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις σκέψεις του για τη διαδικασία  και τη στάση της κατηγορούμενής αναισθησιολόγου.


Πέμπτη 26 Νοέμβριου 2020 Καλώς εχόντων των πραγμάτων η επόμενη δίκη θα γίνει τη παραπάνω ημερομηνία.

Σας ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον που δείχνετε και τα προσωπικά μηνύματα.

Όταν γυρνάω από αυτό το δικαστήριο-κι εδώ θα δικαιώσω τη συνήγορο της κατηγορουμένης- δε γυρνάω από μνημόσυνο της Μελίνας όπως λανθασμένα είχε πει ο ένας εκ των δύο δικηγόρων μου, κύριος Κοκοσάλης, αλλά από τη ΚΗΔΕΙΑ της.

Μια κατηγορούμενη ζωηρότατη, να σηκώνεται από τη θέση της πολλές φορές να συνεννοείται με τη συνήγορό της,ούτε ίχνος υποτυπώδους σεβασμού απέναντι στην οικογένεια που έχει χάσει το παιδί της σε μια επέμβαση που κατέληξε σε θάνατο και συμμετείχε!

Κι ένα σχόλιο για τους μάρτυρες ιατρούς.

Τον όποιο σεβασμό είχα για τους γιατρούς δε περίμενα ότι θα τον υποδομήσουν οι ίδιοι. (Φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια