Ηράκλειο

Φουσκωμένα ρέματα & δρόμοι στον Δήμο Μινώα Πεδιάδος - Ώρες αγωνίας από τη νέα κακοκαιρία στην Κρήτη

Ώρες αγωνίας στις πληγείσες περιοχές της Κρήτης

Έκλεισε ο δρόμος από Αποστόλους προς Καστέλι - Φουσκωμένα ρέματα και δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια στον Δήμο Μινώα Πεδιάδος

Στη δίνη της κακοκαιρίας και πάλι οι Γούρνες του Δήμου Χερσονήσου και αρκετές περιοχές του Δήμου Μινώα Πεδιάδας…

Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια ενώ ο δρόμος από τους Αποστόλους προς Καστέλι, έκλεισε για τα ΙΧ, καθώς ανέβηκε επικίνδυνα η στάθμη του νερού.

Στην περιοχή βρέθηκε από νωρίς το πρωί, ο Νίκος Συριγωνάκης.

Σπίτια στο Καστέλι, στον Αρχάγγελο και στο Σκλαβεροχώρι πλημμύρισαν από την σφοδρή κακοκαιρία, με συνεργεία της Πυροσβεστικής υπηρεσίας να προχωρούν σε αντλήσεις υδάτων.

Στον κορεσμό του εδάφους από τις τεράστιες ποσότητες νερού καθώς και στις προσπάθειες που θα ξεκινήσουν άμεσα για να ξεφράξει ο αποδέκτης για τα βρόχινα νερά στην ευρύτερη περιοχή, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Μανόλης Φραγκάκης και στην μελέτη που θα εκπονηθεί για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, πέριξ του νέου Αεροδρομίου στο Καστέλι.

Και στις Γούρνες, ο ποταμός φούσκωσε επικίνδυνα γύρω στις 6.00 το πρωί, με κάτοικο της περιοχής να περιγράφει τις εφιαλτικές εικόνες.

Προβλήματα καταγράφονται σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου, όπως στην Επισκοπή και στο ύψος της Κεράς, με τους αρμόδιους να εφιστούν την προσοχή των οδηγών.

Σπίτια στο Καστέλι, στον Αρχάγγελο και στο Σκλαβεροχώρι πλημμύρισαν από την σφοδρή κακοκαιρία, με συνεργεία της Πυροσβεστικής υπηρεσίας να προχωρούν σε αντλήσεις υδάτων.

Φωτογραφίες: Γιώργος Κατζαγιαννάκης (Facebook Μετεωκρίτες) - Περιοχή Καστελλίου και Θραψανού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια