Δεύτερος νεκρός από κορωνοϊό στην Κρήτη σε ένα 24ωρο

Ηράκλειο
Δεύτερος νεκρός από κορωνοϊό στην Κρήτη σε ένα 24ωρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για 72χρονο με υποκείμενα νοσήματα

Δεύτερος ασθενής εξέπνευσε από κορωνοϊό στην Κρήτη σε ένα 24ωρο. 

Σύμφωνα με τον διοικητή του Βενιζελείου κ.Τερζάκη πρόκειται για έναν 72χρονο που νοσηλευόταν 15 μέρες στη ΜΕΘ  covid του νοσοκομείου και εξέπνευσε λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής . Ο άτυχος ηλικιωμένος είχε υποκειμενα νοσήματα , στεφανιαία νόσο και υπέρταση. Σύμφωνα με πληροφορίες η νοσηλεία του ξεκίνησε στις 5 Νοεμβρίου, πέντε μέρες αργότερα διασωληνώθηκε και στις 20 Νοεμβρίου δυστυχώς εξέπνευσε.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής την τελευταία του πνοή άφησε ένας 90χρονος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.Ο ηλικιωμένος νοσηλευόταν, αρχικά, στην Αιματολογική Κλινική του Νοσοκομείου και την Πέμπτη, εισήχθη στην Μονάδα Αντιμετώπισης Κορωνοϊού (ΜΑΚ).Σύμφωνα με τη Διοίκηση του νοσοκομείου ο 90χρονος είχε υποκείμενα νοσήματα.

Τα συνολικά στοιχεία

7 θάνατοι έχουν σημειωθεί από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα στο νησί μας και στην πλειοψηφία τους πρόκειται για ηλικιωμένα άτομα με υποκείμενα νοσήματα.

Σύμφωνα πάντως με τον κ.Τερζάκη στο Βενιζέλειο νοσηλεύονται 4 άτομα στη ΜΕΘ covid και 12 στην κλινική covid του νοσοκομείου.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News