Ηράκλειο

Επέτειος Πολυτεχνείου: Δεκάδες πρόστιμα, συλλήψεις και προσαγωγές στην Κρήτη

4 συλλήψεις σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο

«Βροχή» τα πρόστιμα, δεκάδες οι προσαγωγές σε Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο, το απόγευμα της Τρίτης.

Ειδικότερα, στα Χανιά επιβλήθηκαν 9 διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ, έγιναν 7 προσαγωγές. Στο Ρέθυμνο έγιναν 2 συλλήψεις και 51 προσαγωγές, ενώ επιβλήθηκαν 53 διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ. Τέλος στο Ηράκλειο έγιναν 2 συλλήψεις και 69 προσαγωγές, ενώ επιβλήθηκαν 53 διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης:

  • 50 άτομα, την 17.20 ώρα στα Χανιά, συγκεντρώθηκαν από διάφορα σημεία του Ενετικού Λιμένα, στην οδό Νικηφόρου Φωκά και εγκλωβίστηκαν από τις υπάρχουσες στο χώρο αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα να αποτραπεί η πορεία προς την Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και μετά από λίγο αποχώρησαν ειρηνικά.

Επιβλήθηκαν 9 διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ και πραγματοποιήθηκαν 7 προσαγωγές από την ευρύτερη περιοχή της πόλης των Χανίων.

  • 70 άτομα, την 15.00 ώρα στο Ρέθυμνο, συγκεντρώθηκαν ξαφνικά από διάφορα σημεία, στον οδικό κόμβο Θεοτοκοπούλου - Πορτάλιου (περιοχή Καλλιθέας) και εγκλωβίστηκαν από τις υπάρχουσες στο χώρο αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα να αποτραπεί η πραγματοποίηση πορείας.

Πραγματοποιήθηκαν 2 συλλήψεις και 51 προσαγωγές ενώ επιβλήθηκαν 53 διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

  • Στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκαν 2 συλλήψεις και 69 προσαγωγές, ενώ επιβλήθηκαν 53 διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ, με αποτέλεσμα την αποτροπή πραγματοποίησης συγκέντρωσης.

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια