Ηράκλειο

Αποζημιώνουν την οδηγό που έπεσε σε λακκούβα – γίγας λόγω έργων

Ανέλαβε την ευθύνη ο εργολάβος της ΔΕΥΑΗ για τον "κρατήρα"

Μετά την οδυνηρή περιπέτεια οδηγού στο Ηράκλειο η οποία επιχειρώντας να διασχίσει τη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου έπεσε σε λακκούβα – γίγας, ήρθε η ώρα της αποκατάστασης του προβλήματος. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ Γιώργο Βουρεξάκη την αποκατάσταση της λακκούβας ανέλαβε ο εργολάβος που εκτελεί εργασίες.

Μάλιστα σύμφωνα με τον κ.Βουρεξάκη το έργο είναι ασφαλισμένο οπότε είναι εφικτή η αποζημίωση οδηγού.

Όπως αναφέρει η οδηγός «από πλευράς του εργολάβου ανέλαβαν αμέσως να βγάλουν το αυτοκίνητο από το σημείο με γερανό και να μεταφέρουν το όχημα κι εμάς στο συνεργείο. Ευτυχώς η ζημιά δεν είναι μεγάλη γιατί το άνοιγμα έχει από κάτω κενό και ουσιαστικά το αυτοκίνητο «σφήνωσε» στην τρύπα».

Από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα

Υπενθυμίζεται ότι η οδηγός έπεσε την Πέμπτη στην λακκούβα της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και ήταν αδύνατο να μετακινήσει το όχημά της. Από την μία στιγμή στην άλλη το αυτοκίνητό της βρέθηκε «σφηνωμένο» στον «κρατήρα» που έχει σχηματιστεί. Όπως αναφέρει η οδηγός δεν θέλει καν να σκεφτεί το ενδεχόμενο να έπεφτε μέσα στην τρύπα ένας πεζός, ένα παιδί ή ένα μηχανάκι καθώς πρόκειται για παγίδα που μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επικίνδυνη.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΚΡΗΤΗ TV:

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια