Ο μικρός Αλέξανδρος χρειάζεται τη βοήθειά μας!

Κόσμος
Ο μικρός Αλέξανδρος χρειάζεται τη βοήθειά μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απεγνωσμένα ζητάει βοήθεια οικογένεια από το Τορόντο του Καναδά

Ο μικρός Αλέξανδρος Χουρδάκης δεν πρόλαβε να «διανύσει» το πρώτο έτος της ζωής του και παλεύει με την ασθένεια. Τριών ετών σήμερα και από μόλις έντεκα μηνών δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Πριν από πέντε χρόνια, οι γονείς του έφυγαν από το Ηράκλειο για τον μακρινό Καναδά, εκεί που γεννήθηκε ο μικρός Αλέξανδρος και που τον «βρήκε» η ασθένεια, αλλά ως ένας μικρός ήρωας παλεύει για να την «νικήσει».

Μόλις έντεκα μηνών διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο, έκανε κάποιες θεραπείες άμεσα, οι οποίες απέδωσαν και είχαν αποτέλεσμα για δύο χρόνια. Ωστόσο ο Γολγοθάς του δεν τελειώνει εδώ… η ασθένεια επέστρεψε και μάλιστα πιο επιθετικά.

Ο μικρός Αλέξανδρος υποβάλλεται τακτικά σε εξετάσεις, κάνει χημειοθεραπείες, ενώ περνάει συχνά τις πόρτες των χειρουργείων. Αυτή τη στιγμή έχει τραχειοστομία, που τον βοηθάει στην αναπνοή, ενώ του έχει τοποθετηθεί μηχάνημα στο στομάχι του, καθώς δεν επιτρέπεται να λαμβάνει τροφή από το στόμα, ενώ τον υποβοηθάει οξυγόνο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και της νύχτας.

Όλη η διαδικασία εκτός από ψυχοφθόρα για τον μικρό Αλέξανδρο και τους γονείς του έχει και ένα τεράστιο κόστος.

Η οικογένεια μένει στο Χάμιλτον και πρέπει να διανύσει κάποια απόσταση, χρονικής διάρκειας 1,5 ώρας για να φτάσει στο Νοσοκομείο, που είναι στο Τορόντο, το κόστος για τους γονείς δυσβάσταχτο, τόσο για τον ιατρικό εξοπλισμό του μικρού Αλέξανδρου, που τον κρατάει στην ζωή, όσο και της μετακίνησής τους.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε τον μικρό Αλέξανδρο

Αυτό που χρειάζεται η οικογένεια είναι οικονομική στήριξη για να καλύψει τα έξοδα για τις θεραπείες, καθώς και τον εξοπλισμό που χρειάζεται ο μικρός Αλέξανδρος, για να μπορέσει να κρατηθεί στη ζωή.

Γίνεται ήδη μία προσπάθεια να μαζευτούν κάποια χρήματα για τα «αβάσταχτα» έξοδα με έρανο που πραγματοποιείται μέσω της εφαρμογής gofundme.com. Τα βήματα είναι απλά μπαίνεις στην εφαρμογή στην αναζήτησή Alex vs brain cancer πατάς την επιλογή donate now βάζεις το ποσό που θέλεις να διαθέσεις, έπειτα τα στοιχεία σου, τον αριθμό της κάρτας σου και απλά ακολουθείς τα βήματα που είναι τόσο απλά για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News