Αυτοκίνητο έπεσε σε λακκούβα - γίγας στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου

Ηράκλειο
Αυτοκίνητο έπεσε σε λακκούβα - γίγας στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ΙΧ "σφηνώθηκε'' στην άσφαλτο

Οδυνηρή περιπέτεια για μια οδηγό στο Ηράκλειο η οποία επιχειρώντας να διασχίσει τη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου έπεσε σε λακκούβα - γίγας. Από την μία στιγμή στην άλλη το αυτοκίνητό της βρέθηκε «σφηνωμένο» και δεν μπορούσε να βγει από τον "κρατήρα'' που έχει σχηματιστεί.

Όπως καταγγέλλει οργισμένη η οδηγός: «προχωρούσα στο δρόμο όταν έπεσα στη λακκούβα η οποία δεν φαινόταν καθόλου. Απ’ ότι με ενημέρωσαν οι γείτονες στο σημείο αυτό υπήρχαν κώνοι, αλλά έχουν χαθεί».

Η οδηγός υποστηρίζει ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Τροχαία και το Δήμο αλλά αυτό αρχικά δεν κατέστη εφικτό. Η ίδια όμως ζητάει να αποζημιωθεί καθώς όπως πάντα ισχυρίζεται στην περιοχή εκτελούνται έργα και ο δρόμος έχει καταστεί επικίνδυνος για τους οδηγούς.

Αυτοψία στο σημείο όπου εκτελούνται έργα

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ.Αναστασάκη η οδηγός επικοινώνησε μαζί του και για το θέμα ενημερώθηκε η ΔΕΥΑΗ για να γίνει αυτοψία στο χώρο όπου εργολάβος εκτελεί εργασίες για τον αγωγό ομβρίων. Μετά την αυτοψία θα υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα για το αν η λακκούβα σχετίζεται με τα έργα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News