Εικόνες καταστροφής και στη Φορτέτσα - Δρόμος κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος

Ηράκλειο
Εικόνες καταστροφής και στη Φορτέτσα - Δρόμος κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ορμητικά νερά κατέστρεψαν τμήμα του δρόμου - Παρεμβάσεις... χθες ζητούν οι δημότες

Εικόνες καταστροφής και στην Φορτέτσα, καθώς τμήμα δρόμου κατέρρευσε.

Από καθαρή τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα στην Φορτέτσα, όπου τα ορμητικά νερά κατέστρεψαν τμήμα του δρόμου, το οποίο κατέρρευσε.

Ο επίμαχος δρόμος ο οποίος οδηγεί προς το Ηράκλειο, έκλεισε για τα οχήματα, με δημότες να περιγράφουν τις εφιαλτικές εικόνες, τις οποίες αντίκρισαν το πρωί της Τρίτης.

Θα πρέπει να γίνουν άμεσα παρεμβάσεις, τονίζουν δημότες, οι οποίοι ανησυχούν για τις περιουσίες τους στη περίπτωση κατάρρευσης και άλλων τμημάτων του δρόμου.

Ο Βασίλης Λαμπρινός ενημέρωσε το κυβερνητικό κλιμάκιο για τα προβλήματα και τις ζημιές που υπήρξαν στον Δήμο Ηρακλείου, τονίζοντας την ανάγκη εκπόνησης και χρηματοδότησης μελέτης για τα επικίνδυνα σημεία, ώστε να υπάρξουν οι ανάλογες παρεμβάσεις.

Εντωμεταξύ, 22 μέρες μετά τις μεγάλες καταστροφές σε Αλικαρνασσό και Καρτερό, αναζητούνται λύσεις από τη ΔΕΥΑΗ σε συνεργασία με άλλες εμπλεκόμενες υπηρεσίες.

Υπενθυμίζεται ότι αυτοψία στις πληγείσες περιοχές σε Μάλια, Σταλίδα, Ανάληψη και Γούβες στον Δήμο Χερσονήσου, πραγματοποίησε σήμερα κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον υφυπουργό Εσωτερικών κ. Θ. Λιβάνιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News