Μάλια: Άνθρωποι γαντζώθηκαν σε κολώνες – Ορμητικά νερά παρέσυραν αυτοκίνητα

Ηράκλειο
Μάλια: Άνθρωποι γαντζώθηκαν σε κολώνες – Ορμητικά νερά παρέσυραν αυτοκίνητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκαλυπτικές εικόνες στα Μάλια

Με ορμητικά ποτάμια στους δρόμους ξύπνησαν oι κάτοικοι των Μαλίων οι οποίοι είδαν σπίτια και αυτοκίνητα να κρύβονται κάτω από τα νερά. Το ύψος των υδάτων ήταν τόσο μεγάλο που οι δρόμοι γρήγορα έγιναν σχεδόν αδιάβατοι και άνθρωποι που εγκλωβίστηκαν στα νερά σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αναγκάστηκαν να γαντζωθούν σε κολώνες για να σωθούν.

Σε Μάλια και Ανάληψη χρειάστηκε μάλιστα η παρέμβαση της πυροσβεστικής για επιχειρήσεις απεγκλωβισμού από σπίτια και αυτοκίνητα. Τα οχήματα που έμοιαζαν με... συγκρουόμενα αυτοκινητάκια παρασύρθηκαν και μεταφέρθηκαν σε άλλα σημεία από τα ορμητικά νερά.

Οι εικόνες από την περιοχή είναι αποκαλυπτικές αφού είναι δύσκολο να αναγνωρίσει κανείς ότι η περιοχή που θυμίζει …λιμνοθάλασσα είναι τα Μάλια. https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F100023958258062%2Fvideos%2F847637016044899%2F&show_text=0&width=267

Παρεμφερείς είναι οι εικόνες και στη Σταλίδα, όπου τα νερά είχαν κάνει τους δρόμους να μοιάζουν με... ποτάμια, λίγο πριν από τις 12 το πρωί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News