Νέο κρούσμα στο Δ. Μινώα Πεδιάδος – Εργαζόμενοι μπήκαν σε καραντίνα

Κρήτη
Νέο κρούσμα στο Δ. Μινώα Πεδιάδος – Εργαζόμενοι μπήκαν σε καραντίνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το πρώτο φως της ημέρας έγιναν απολυμάνσεις σε όλα τα δημοτικά κτήρια του Αρκαλοχωρίου

Σε καραντίνα στο σπίτι της παραμένει τις τελευταίες ώρες μια εργαζόμενη κοινωφελούς προγράμματος που εργάζεται σε δημοτικό κατάστημα του Δ. Μινώα Πεδιάδος, στο Αρκαλοχώρι.Πρόκειται για δομή που ανήκει στην οικονομική υπηρεσία η οποία θα παραμείνει κλειστή εως και την Τετάρτη.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος κ. Μανώλης Φραγκάκης στο neakriti.gr, η συμβασιούχος που στα μέσα της εβδομάδας δεν ένιωθε καλά και είχε πυρετό, έκανε το τεστ για covid, τα αποτελέσματα του οποίου βγήκαν θετικά την Κυριακή.

Άμεσα δόθηκε εντολή και νωρίς σήμερα το πρωί έγινε απολύμανση του συγκεκριμένου  καταστήματος στο Αρκαλοχώρι αλλά και σε όλες του δημοτικές υπηρεσίες Αρκαλοχωρίου καθώς όπως έγινε γνωστό , η εργαζόμενη το προηγούμενο διάστημα και πριν νοσήσει, πηγαινοερχόταν στη δουλειά, με 3 ακόμη υπαλλήλους που εργάζονται  σε άλλες υπηρεσίες του δήμου.

Τηρώντας τα όσα αναφέρει το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και οι υπόλοιπες εργαζόμενοι έχουν μπει σε καραντίνα και παραμένουν στο σπίτι τους, ενώ έχουν υποβληθεί σε σχετικά τεστ , τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

Φωτογραφία αρχείου 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News