«Θερμόαιμοι» έστειλαν εργαζόμενους της καθαριότητας στο νοσοκομείο

Ηράκλειο
«Θερμόαιμοι» έστειλαν εργαζόμενους της καθαριότητας στο νοσοκομείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τους ενοχλούσε η καθυστέρηση του απορριμματοφόρου που τους έκλεινε το δρόμο τα ξημερώματα στον Εσταυρωμένο

Επίθεση δέχθηκαν τα ξημερώματα στην περιοχή του Εσταυρωμένου, ένας οδηγός απορριμματοφόρου και δύο υπάλληλοι του Δήμου Ηρακλείου κατά την ώρα της εργασίας τους.

Όπως προκύπτει από τις μέχρι στιγμής αναφορές και το ρεπορτάζ του Ράδιο 98.4 περισσότερα από 10 άτομα που επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα – ένα αγροτικό κι ένα ΙΧ – εκνευρίστηκαν καθώς περίμεναν το απορριμματοφόρο να κάνει στην άκρη για να περάσουν, κατέβηκαν από τα δικά τους αυτοκίνητα, ξεκίνησαν να πετούν αντικείμενα σε βάρος των εργαζόμενων και στη συνέχεια τους πλησίασαν και τους προπηλάκισαν.

Οι φερόμενοι ως δράστες της επίθεσης τα στοιχεία των οποίων αναμένεται να πιστοποιηθούν από την Αστυνομία , καθώς κάμερες έχουν καταγράψει την δράση και τα πρόσωπά τους, αρνήθηκαν να ακούσουν τους εργαζόμενους που τους ζητούσαν λίγη υπομονή και ότι ήταν εργαζόμενοι.

Στη συνέχεια ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν.

Οι εργαζόμενοι της καθαριότητας διακομίστηκαν στο Πανεπιστημιακό προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς φέρουν από μώλωπες μέχρι σοβαρά τραύματα.

Το περιστατικό εξετάζει η Αστυνομία, ιατροδικαστής εξετάζει τους τραυματίες και φαίνετε πως ακολουθείται στη συνέχεια η νομική οδός, με τους δράστες να φέρονται ως γνωστοί στις Αρχές.

Ανακοίνωση από τον Συλλόγου Εργαζομενων Καθαριότητας & Εργατοτεχνιτών Δήμου Ηρακλείου - Η παραβατική  συμπεριφορά  των άγνωστων νταήδων δεν θα μείνει έτσι

«Το Δ.Σ του συλλόγου εργαζομένων καθαριότητας& εργατοτεχνιτών Δημου Ηρακλειου καταδικάζει με κατηγορηματικό τρόπο την σωματική και λεκτική βία κατά των 3 εργαζομενων μας.

Εν καιρώ covid-19 καραντίνα, απαγόρευση κυκλοφορίας νυχτερινές ώρες και όλα τα αλλα περιοριστικά μέτρα για υγειονομικούς λόγους, φαίνεται ότι ορισμένοι δεν τους πιάνει κανένα μέτρο και δρουν ανεξέλεγκτα καθώς οι άνανδροι  χτύπησαν τους εργαζόμενους  κατά την διάρκεια  της νυχτερινής αποκομιδής απορριμμάτων στην περιοχή του Τ.Ε.Ι καθώς θεώρησαν ότι εμποδίζουν τον δρόμο στην νυχτερινή τους βόλτα? τρεις ώρα!!

Μετατρέποντας ένα μεροκάματο,  σε μεροκάματο του τρόμου αφου οι εργαζόμενοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και της ιατρικές γνωματεύσεις.

Η παραβατική  συμπεριφορά  των άγνωστων νταήδων δεν θα μείνει έτσι ο σύλλογος θα κατάθεση μήνυση κατά αγνώστων και ευελπιστεί γρήγορα να βρεθούν αυτοί που προκάλεσαν αυτή την αποτρόπαια πράξη, είμαστε κοντά στους εργαζομένους και δεν θα αφήσουμε τίποτα να πέσει κάτω».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News