Ηράκλειο

Πήραν «φωτιά» ψαλίδια και πινέλα το πρώτο Σαββατοκύριακο του lockdown

Σε κομμωτήρια και κουρεία δεν έπεφτε "ούτε καρφίτσα"

Ανοιχτά ήταν το Σαββατοκύριακο κατ' εξαίρεση τα κουρεία, τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής με τους πολίτες να σπεύδουν έστω και την τελευταία στιγμή για να καλλωπιστούν. 

 Όπως τόνισε ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου «Μπικουτί» Γιάννης Χρειασιδάκης : «Eίναι τρομερά δύσκολα όχι μόνο Σαββατοκύριακο αλλά από τις προηγούμενες ημέρες που υπήρχε η υποψία ότι θα κλείσουμε εντέλει. Η ζήτηση είναι πάρα πολύ μεγάλη.Έρχονται γυναίκες και άνδρες, αλλά συνήθως οι γυναίκες έχουν τον πανικό της…ρίζας , να είναι λαμπερες για τους άνδρες τους. ».

Βαφές και κουρέματα είχαν την τιμητική τους. Κάποιοι στο άκουσμα της καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας έτρεξαν να προλάβουν ραντεβού χωρίς να λείπουν κι εκείνοι που παρακολουθώντας τις εξελίξεις είχαν ψυχανεμιστεί το λουκέτο και είχαν φροντίσει για το πώς θα βρεθούν στην καρέκλα. 

Κύρια επιλογή για τις γυναίκες είναι η βαφή, ενώ για τους άντρες το κούρεμα. 

Στο μεταξύ τόσο οι πελάτες όσο και οι εργαζόμενοι αγωνιούν για το τι μέλλει γεννέσθαι.

Άδεια πόλη το Ηράκλειο

Εν τω μεταξύ άδεια πόλη ήταν το Σαββατοκύριακο το Ηράκλειο και οι ελάχιστοι που βρέθηκαν στους δρόμους του ήταν κυρίως αθλούμενοι και συνοδοί κατοικίδιων, με τους πολίτες να δείχνουν ότι συμμορφώνονται στα μέτρα και τους περιορισμού.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια