Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο Ηράκλειο, λίγες ώρες πριν το καθολικό lockdown

Ηράκλειο
Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο Ηράκλειο, λίγες ώρες πριν το καθολικό lockdown

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουρές για τα ψώνια της... καραντίνας - Παρά τον βροχερό καιρό ξεχύθηκαν στην αγορά για τις ανάγκες του lockdown

Κυκλοφοριακό πρόβλημα σημειώθηκε από νωρίς το πρωί της Παρασκευής στην καρδιά του Ηρακλείου, καθώς αρκετοί πολίτες κατέβηκαν στο κέντρο για να κάνουν τις τελευταίες αγορές πριν το δεύτερο lockdown, το οποίο τίθεται σε εφαρμογή τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ουρές σχηματίστηκαν σε αρκετά καταστήματα, κυρίως ρουχισμού και ηλεκτρονικών ειδών, με τους πολίτες να οπλίζονται με υπομονή.

Η ημέρα θύμιζε… black Friday, όπως σχολίασαν αρκετοί πολίτες, ενώ άλλοι απόλαυσαν το καφεδάκι τους, μια ανάσα από το lockdown.

Με την κίνηση στο Ηράκλειο να θυμίζει λίγο… Χριστούγεννα, ενώ οι εικόνες που επικρατούσαν στα κομμωτήρια παρέπεμπαν σε… ρεβεγιόν.  

Κουρέματα, βαφές και πιστολάκια πήραν φωτιά, με τον κλάδο να τονίζει την ανάγκη αυστηρών ελέγχων για τη «μαύρη» εργασία την περίοδο της καραντίνας.

Πολίτες που κατέβηκαν στο κέντρο, αντίκρισαν και πάλι τις απαράδεκτες εικόνες με τους εξαθλιωμένους άστεγους, οι οποίοι κοιμούνται στο πεζοδρόμιο και όλα αυτά λίγες μέρες μετά την απομάκρυνσή τους από το επίμαχο σημείο.

Αρκετοί φοιτητές επιστρέφουν στις οικογένειες τους, ενώ φοιτητές οι οποίοι θα παραμείνουν στο Ηράκλειο, την περίοδο της καραντίνας διεκδικούν μεταξύ άλλων επίδομα ενοικίου, λόγω οικονομικής αδυναμίας.  

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News