Γραμμή βοήθειας για ευπαθείς ομάδες για αγορά τροφίμων και φαρμάκων

Ηράκλειο
Γραμμή βοήθειας για ευπαθείς ομάδες για αγορά τροφίμων και φαρμάκων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αιτήματα θα μπορούν να υποβάλλονται και ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα

Με την έναρξη της καραντίνας και στο πλαίσιο των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊου, σύμφωνα με ανακοίνωση ο Δήμος Ηρακλείου από την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου ενεργοποιεί και πάλι τη Γραμμή Βοήθειας στο νούμερο 2813-409999.

Όπως αναφέρεται:

Η γραμμή θα λειτουργεί από τις 8 το πρωί ως τις 8 το βράδυ (08:00 έως 20:00), ώστε οι δημότες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες να καλούν και να καταθέτουν τα αιτήματά τους, για ζητήματα όπως αγορά φαρμάκων, προμηθειών, ειδών πρώτης ανάγκης κ.λπ. και εν συνεχεία, οι υπηρεσίες του Δήμου να τα αξιολογούν και να τα ικανοποιούν, στο μέτρο του εφικτού.

Αιτήματα θα μπορούν να υποβάλλονται και ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα που δημιουργήθηκε για αυτόν τον σκοπό:

https://www.heraklion.gr/request.html?wf_route_id=762

Ενεργοποιείται η γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης του Δήμου Ηρακλείου

Παράλληλα ο Δήμος Ηρακλείου, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας και αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19, ενεργοποιεί και πάλι κατά τη διάρκεια της καραντίνας την τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης για τους δημότες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Συγκεκριμένα, από την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου όσοι νιώθουν ότι χρειάζονται ψυχολογική στήριξη ή συμβουλές, μπορούν να καλούν στο 2813-409-990, από τις οκτώ το πρωί, έως τις οκτώ το βράδυ, (08:00 έως 20:00)  προκειμένου να επικοινωνούν με τις ψυχολόγους του Δήμου Ηρακλείου.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News