ΔΕΥΑΗ: Πως θα γίνει η εξυπηρέτηση στη διάρκεια της καραντίνας

Ηράκλειο
ΔΕΥΑΗ: Πως θα γίνει η εξυπηρέτηση στη διάρκεια της καραντίνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θερμομέτρηση, σειρά προτεραιότητας και αποστάσεις στις υπηρεσίες

Ανοικτές θα παραμείνουν όλες οι Υπηρεσίες της ΔΕΥΑΗ για την εξυπηρέτηση των δημοτών κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Οι δημότες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις και τα Ταμεία της ΔΕΥΑΗ από την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου και για όλο το χρονικό διάστημα της καραντίνας ωστόσο στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας απέναντι στην πανδημία COVID-19 θα γίνεται θερμομέτρηση στην είσοδο των εγκαταστάσεων και θα τηρείται αυστηρά η σειρά προτεραιότητας με αποστάσεις.

 Όσοι δημότες επισκέπτονται τις υπηρεσίες της ΔΕΥΑΗ, παρακαλούνται να λαμβάνουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας (μάσκες, αντισηπτικά, αποστάσεις) για την ασφάλεια τη δική τους αλλά και των εργαζομένων που θα βρίσκονται στις θέσεις τους καθ΄ όλη τη διάρκεια της καραντίνας για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού. Η εξόφληση λογαριασμών συστήνεται να μην πραγματοποιείται με μετρητά, αλλά με την χρήση e-banking, χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών, τραπεζικών εντολών  ή σε εξουσιοδοτημένα super markets κ.λ.π.

Παράλληλα η επικοινωνία με την Επιχείρηση για όλα τα θέματα είναι δυνατή μέσω email-φαξ (σχετικές πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα: https://www.deyah.gr/ ).

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News