efood: Με 500 νέους διανομείς βρίσκεται δίπλα στα καταστήματα εστίασης

Κρήτη
efood: Με 500 νέους διανομείς βρίσκεται δίπλα στα καταστήματα εστίασης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το efood, θέλοντας να στηρίξει τον κλάδο της εστίασης που δέχεται ισχυρό πλήγμα με τα νέα μέτρα για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας, αναζητά 500 νέους διανομείς. Οι νέες προσλήψεις θα ενισχύσουν την υπηρεσία “delivered by efood”, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε καταστήματα να κάνουν delivery μέσα από τη μεγαλύτερη πλατφόρμα στην Ελλάδα, εύκολα και γρήγορα.

Στόχος της #1 υπηρεσίας delivery στην Ελλάδα είναι να φέρει στους καταναλωτές τις αγαπημένες τους τοπικές επιχειρήσεις, από εστιατόρια και καφέ μέχρι καταστήματα λιανικής. Ταυτόχρονα, βρίσκεται πλάι στα καταστήματα προσφέροντας λύσεις διανομής σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Βόλο και Ηράκλειο Κρήτης.

Περισσότερα από 1.000 εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα επιλέγουν την υπηρεσία delivered by efood για να παραδώσουν τα προϊόντα τους στην πόρτα των καταναλωτών ενώ με τη δυναμική ανάπτυξη του στόλου ακόμα περισσότερες επιχειρήσεις έχουν εύκολη πρόσβαση στο online delivery χωρίς να χρειάζεται να αναλάβουν το κομμάτι της διανομής.

Η αναζήτηση διανομέων έχει ξεκινήσει και μπορεί κανείς να μάθει περισσότερα για τα εταιρικά προνόμια και τις θέσεις εργασίας ΕΔΩ.

Σχετικά με το efood:

Tο efood είναι η υπηρεσία delivery στην Ελλάδα μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει από 10.000 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας με τρία απλά βήματα: προσθήκη, καλάθι, αποστολή. #efoodgr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News