Ηράκλειο

Στο νέο νηπιαγωγείο και τα ανακαινισμένα σχολεία ο Μενέλαος Μποκέας

Επισκέφθηκε τα Καλέσα και τον Κρουσώνα

«Με πολλή δουλειά και οργανωμένα, εργαζόμαστε αδιάκοπα δημιουργώντας νέες σχολικές μονάδες και αναβαθμίζοντας τις υπάρχουσες. Στα Καλέσα και στον Κρουσώνα οι μικροί πρωταγωνιστές της ζωής μας υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό. Ένα ολοκαίνουριο νηπιαγωγείο στα Καλέσα και νέες προσθήκες στο δημοτικό, που ως εξαθέσιο πλέον καλύπτει όλες τις ανάγκες. Στον Κρουσώνα εξ’ολοκλήρου ανακαινισμένα τα κτίρια στα νηπιαγωγεία, νέα και πλήρως λειτουργική αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Γυμνάσιο – Λύκειο, αναβαθμισμένος κτιριακά ο παιδικός σταθμός του ΔΟΚΑΠΠΑΜ,  ανακαινισμένες δομές σε όλες τις βαθμίδες. Το Μαλεβίζι συνεχίζει να βάζει ψηλά τον πήχη για το εκπαιδευτικό περιβάλλον των παιδιών μας. Το χαμόγελό τους είναι για εμάς προτεραιότητα».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, που πραγματοποίησε επιτόπιες επισκέψεις στα έργα των σχολικών μονάδων τα οποία ο Δήμος Μαλεβιζίου ολοκλήρωσε και παρέδωσε σε Καλέσα και Κρουσώνα. Πρόκειται για εντατικές εργασίες που εκτελέστηκαν μέσα στη θερινή περίοδο και έως την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μενέλαος Μποκέας βρέθηκε στο νέο νηπιαγωγείο που παραδόθηκε στα Καλέσα, καθώς και στο 6θέσιο πλέον, έπειτα από τις νέες προσθήκες, Δημοτικό Σχολείο Καλεσών. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου βρέθηκε στον Κρουσώνα, όπου επισκέφθηκε τα πλήρως ανακαινισμένα Νηπιαγωγεία, το Γυμνάσιο – Λύκειο και τη νέα αίθουσα πολλαπλών χρήσεων που δημιουργήθηκε καθώς και το συντηρημένο κτίριο του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού.

Παρόντες στις επισκέψεις ήταν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας Γιώργος Πετούσης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Χαράλαμπος Κουτσογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοίκησης Γρηγόρης Φασουλάκης, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ανδρέας Παντερής, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Καλεσών Κώστας Δερμιτζάκης και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Κρουσώνα Φώτης Τρυπιδάκης.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια