Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση του 5χρονου – Καραμέλες για προσευχή κερνούσε η μαμά του

Ηράκλειο
Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση του 5χρονου – Καραμέλες για προσευχή κερνούσε η μαμά του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κάθε μέρα που περνά είναι κέρδος για το παιδί», λένε οι θεράποντες ιατροί

Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ το 5χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση από μπαλκόνι στο Ηράκλειο.

Όλα συνέβησαν το προηγούμενο Σάββατο 31 Οκτωβρίου. Το μικρό αγοράκι έπαιζε στο μπαλκόνι του σπιτιού του – στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στον Μασταμπά, όταν έπεσε στο κενό με τις συνθήκες του ατυχήματος να ερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές.

Το άτυχο αγοράκι μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και έκτοτε δίνει κυριολεκτικά μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

«Κάθε μέρα που περνά είναι κέρδος για το παιδί», λένε οι θεράποντες ιατροί που δίνουν το δικό τους αγώνα στο πλευρό του πιτσιρικά.

Την ίδια ώρα, η αγωνία των γονιών του παιδιού έχει φτάσει στο αποκορύφωμα με τους ίδιους να αδημονούν καθημερινά για την τακτική ενημέρωση από τους γιατρούς καθώς- ελέω των μέτρων περιορισμού της διασποράς – δεν μπορούν να επισκεφτούν το αγγελούδι τους. 

Η οικογένεια από τη Συρία ακόμα δεν έχει καταλάβει πως συνέβη το κακό με τις πληροφορίες να θέλουν να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όπως και το άλλο τους παιδί που είδε το αδερφάκι της να κείτεται χτυπημένο στο έδαφος.

Σήμερα το μεσημέρι, η μητέρα σε μια συμβολική κίνηση γεμάτη αγάπη και τρυφερότητα – κερνούσε τα παιδιά της γειτονιάς που γυρνούσαν από το σχολείο καραμέλες, ζητώντας τους να προσευχηθούν για το παιδί της … 

Ευχή όλων, οι προσευχές να εισακουστούν κι ο πιτσιρικάς γρήγορα να ξεπεράσει τον κίνδυνο και να γυρίσει στην αγκαλιά της μαμάς του γερός και δυνατός. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News