Στην Κρήτη θα βρεθεί ο τομεάρχης υποδομών ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παππάς για τα μεγάλα έργα

Ηράκλειο
Στην Κρήτη θα βρεθεί ο τομεάρχης υποδομών ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παππάς για τα μεγάλα έργα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα έχει αλλεπάλληλες συναντήσεις και συνομιλίες με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων

Η ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης σημαντικών έργων υποδομής στην Κρήτη αποτελεί το αντικείμενο της διήμερης επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει στο νησί ο βουλευτής και τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Παππάς.

Ο κ. Παππάς θα βρίσκεται στο Ηράκλειο από το πρωί της Δευτέρας και θα επισκεφτεί εργοτάξια μεγάλων έργων, που μπήκαν σε τροχιά υλοποίησης από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη διάρκεια της παρουσία του στην πόλη ο κ. Παππάς θα έχει επίσης αλλεπάλληλες συναντήσεις και συνομιλίες με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων του νησιού, ενώ θα συμμετάσχει σε συνεδριάσεις κομματικών οργάνων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Στη 1:00 μετά το μεσημέρι της Δευτέρας, 2 Νοεμβρίου, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στα κεντρικά γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, στην οδό Μάχης Κρήτης 3.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία περιλαμβάνει:

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου

10:30 Επίσκεψη στο εργοτάξιο του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι. Θα ακολουθήσει συνάντηση με τον δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Μ. Φραγκάκη και στελέχη του δήμου.

13:00 Συνέντευξη Τύπου, στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία (οδός Μάχης Κρήτης 3, 1ος όροφος)

18:00 Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη

18:30 Σύσκεψη με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και επαγγελματικών φορέων στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, με αντικείμενο το Μεταφορικό Ισοδύναμο κ.α.

Τρίτη  3  Νοεμβρίου

9:00 Συνάντηση με το δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό

10:00 Επίσκεψη στον κόμβο Αγίας Πελαγίας του ΒΟΑΚ (θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Ρέθυμνο)

18:30 Εσωκομματική σύσκεψη με τη συμμετοχή μελών του Τμήματος Ανάπτυξης της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος (οδός Μάχης Κρήτης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News