Ηράκλειο

Αυτοψία στο έργο καθαριότητας και πρασίνου στο οδικό δίκτυο Γαζίου - Κρουσώνα

Συναντήσεις Αντιπεριφερειαρχών στον Κρουσώνα

Θέματα υποδομής και ανάπτυξης της Δημοτικής κοινότητας Κρουσώνα εξετάστηκαν επιτόπου σέ επίσκεψη των  Αντιπεριφερειαρχών Νίκου Συριγωνάκη (Π.Ε) και Κώστα Φασουλάκη με  την παρουσία στελεχών του Δήμου Μαλεβιζίου, της τοπικής Δημοτικής κοινότητας και στελεχών των τεχνικών υπηρεσιών.

Παράλληλα οι κκ Συριγωνάκης  και Φασουλάκης με τους τοπικούς εκπροσώπους έκαναν αυτοψία στο έργο καθαριότητας και πρασίνου στο οδικό δίκτυο Γαζίου-Κρουσώνα. Στην συνάντηση-συζήτηση με τους Αντιπεριφερειάρχες συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Μαλεβιζίου Γιώργος Πετούσης, ο Πρόεδρος της κοινότητας Φώτης Τρυπιδάκης ο οποίος καλωσόρισε τους κκ Συριγωνάκη, Φασουλάκη, Πετούση, τους συνεργάτες τους, ενώ ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την διαχρονική στήριξη του σε έργα της περιοχής.

Επίσης στην ενημερωτική συνάντηση και αυτοψία του υλοποιούμενου έργου ήταν παρόν ο Αντιπρόεδρος της κοινότητας Λευτέρης Σουλτάτος και τα στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών, η Πρ/νη της Τεχνικής υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου  Χαρά Τριαματάκη, και η μηχανικός του Δήμου Μαλεβιζίου Φωτεινή Σπανάκη.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια