Αποχαιρετούν τον π. Γεώργιο Ραπτάκη

Ηράκλειο
Αποχαιρετούν τον π. Γεώργιο Ραπτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θλίψη στους Αγίους Δέκα για τον αγαπητό κληρικό

Η Μεσαρά σήμερα αποχαιρετά έναν αγαπητό κληρικό, τον π. Γεώργιο Ραπτάκη που έφυγε από τη ζωή στα 56 του χρόνια. Ο εφημέριος του Ιερού Ναού των Αγίων Δέκα είχε ενεργό δράση στην τοπική κοινωνία και η απουσία του θα είναι μεγάλη. Φορείς και σωματεία αποχαιρετούν τον π. Γεώργιο με ιδιαίτερη συγκίνηση.

Η ανακοίνωση του Αθλητικού Σωματείου Αγίων Δέκα "Γόρτυς"

«Ο π. Γεώργιος Ραπτάκης ήταν ένας ποιμενάρχης που με την πολύχρονη παρουσία του στο χωρίο μας, σφράγισε τα με τον πιο ανεξίτηλο τρόπο τα θρησκευτικά και όχι μόνο πράγματα του χωριού μας.

Πρωτοπόρος, διορατικός, ακούραστος και ασυμβίβαστος δεν δίστασε πολλές φορές να τα βάλει με όλους και με όλα, προκειμένου να επιτύχει πάντα το καλύτερο για το ποίμνιο του. Παιδικές χαρές, δεντροφυτεύσεις, πνευματικά κέντρα, η πρωτοπόρα για την εποχή της ιστοσελίδα της εκκλησίας μας, θρησκευτικός τουρισμός, ακούραστο φιλανθρωπικό και θεολογικό έργο είναι μερικά μόνο από τα όσα αφήνει πίσω του ο π. Γεώργιος. Η μορφή του θα δεσπόζει πάντα στο χωριό μας, αλλά το κενό του δυστυχώς θα μείνει δυσαναπλήρωτο.

Το Α.Σ. Γόρτυς εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Καλό ταξίδι π. Γεώργιε"

Μιχάλης Κοκολάκης « Θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας»

«Ο πατέρας Γεώργιος Ραπτάκης διακρίθηκε για την ευγένεια, την σεμνότητα, την διαρκή διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύης, το ήθος και την καλοσύνη του. Ως εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Δέκα άφησε το στίγμα του στην τοπική κοινωνία και, ευρύτερα, στην κοινωνία της Γόρτυνας, με το πλούσιο εκκλησιαστικό, φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο του. Θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και θα τον θυμόμαστε με σεβασμό και αγάπη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News