Τι έδειξαν τα τεστ σε εργαζόμενους στο Δήμο Ηρακλείου

Κρήτη
Τι έδειξαν τα τεστ σε εργαζόμενους στο Δήμο Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλειστές και σήμερα οι Κοινωνικές Υπηρεσίες

Αρνητικά μέχρι στιγμής έχουν βγει τα 3 από τα 7 συνολικά τεστ κορωνοϊού στα οποία υποβλήθηκαν εργαζόμενοι των Κοινωνικών Υπηρεσιών στο Δήμο Ηράκλειο μετά τον εντοπισμό χθες δύο θετικών κρουσμάτων.

Όπως ανέφερε η αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου, κ. Ρένα Παπαδάκη Σκαλίδη, στην διάρκεια της ημέρας αναμένεται να υπάρξουν και τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα τεστ των υπαλλήλων που έκαναν το τεστ.

Οι δύο εργαζόμενοι έχουν τεθεί ήδη σε κατ’ οίκον περιορισμό ενώ σύμφωνα πάντα  με την κ. Παπαδάκη Σκαλίδη, οι εργαζόμενοι που διαγνώστηκαν θετικοί, δεν είχαν επαφές με δημότες της πόλης.

Να σημειωθεί ότι λόγω των δύο θετικών κρουσμάτων, οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου και συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες που στεγάζονται στο κτίριο Τάλως (Μάχης Κρήτης και Ηφαίστου), (πρόκειται για τα Τμήματα Κοινωνικής Πολιτικής, Εφαρμογής Επιδοματικής Πολιτικής και το ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ Τάλως), παραμένουν και σήμερα κλειστές.

Υπενθυμίζεται ότι έχει γίνει ήδη απολύμανση του χώρου ενώ αναφορικά με τους πλημμυροπαθείς δημότες που θα ήθελαν να καταθέσουν το αίτημά τους στο Τμήμα Επιδοματικής Πολιτικής, μέχρι αυτό να λειτουργήσει ξανά μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Πρωτοκόλλου, στην Λότζια.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News