Μετά τα βοθρολύματα, κλειστό λόγω εργασιών το «Καπετανάκειο»

Ηράκλειο
Μετά τα βοθρολύματα, κλειστό λόγω εργασιών το «Καπετανάκειο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα παραμείνει κλειστό, σύμφωνα με απόφαση του Δήμου, για να εκτελεστούν εργασίες στο σχολείο

Μετά το δυσάρεστο περιστατικό που έλαβε χώρα σήμερα στο Καπετανάκειο και συγκεκριμένα στο υπόγειο της δυτικής πτέρυγας του σχολείου, όπου γέμισε βοθρολύματα, αποφασίστηκε το σχολείο αύριο 30 Οκτωβρίου, να παραμείνει κλειστό.

Με μήνυμα ενημερώθηκαν οι γονείς των παιδιών που φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολείο, για την απόφαση του Δήμου Ηρακλείου, να παραμείνει κλειστό το σχολείο, ώστε άμεσα να εκτελεστούν εργασίες.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, την απόφαση πήρε η Διεύθυνση Συντήρησης και Αυτεπιστασίας (Τμήμα Συντήρησης Δημοτικών & Σχολικών Κτιρίων), μετά από αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στο χώρο και αποφασίστηκε η άμεση εκτέλεση εργασιών, για το λόγο αυτό κρίνεται απαραίτητο η Σχολική Μονάδα να παραμείνει κλειστή, αύριο 30 Οκτωβρίου.  

Το μήνυμα που έλαβαν οι γονείς που φοιτούν τα παιδιά τους στο «Καπετανάκειο», αναφέρει τα εξής: «Με απόφαση του Δήμου Ηρακλείου, το Σχολείο για αύριο 30/10 θα είναι κλειστό λόγω της άμεσης εκτέλεσης εργασιών».

Υπενθυμίζεται ότι αντιμέτωποι με μία δυσάρεστη κατάσταση βρέθηκαν οι μαθητές και εκπαιδευτικοί του Λυκείου το πρωί της Πέμπτης, καθώς το υπόγειο του κτηρίου γέμισε βοθρολύμματα, προκαλώντας οργή και αγανάκτηση, καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που λαμβάνει χώρα ένα τέτοιο δυσάρεστο γεγονός. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News