Θετικοί στον κορωνοϊό υπάλληλοι του Δήμου Ηρακλείου

Ηράκλειο
Θετικοί στον κορωνοϊό υπάλληλοι του Δήμου Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστέλλεται η λειτουργία των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου που στεγάζονται στο κτήριο Τάλως

Κινητοποίηση επικρατεί από χτες, Τετάρτη, στο Δήμο Ηρακλείου και συγκεκριμένα στο Τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών, λόγω δύο θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού.

Όπως ανέφερε η αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου, κ. Ρένα Παπαδάκη Σκαλίδη, έχει γίνει ήδη απολύμανση του χώρου, καθώς και τεστ κορωνοϊού σε πέντε άτομα του προσωπικού.

Τα πέντε τεστ πραγματοποιήθηκαν χτες, με τα αποτελέσματά τους να αναμένονται αργά το βράδυ της Πέμπτης. Μάλιστα, σήμερα, αναμένεται να πραγματοποιηθούν επιπρόσθετα τεστ σε υπαλλήλους των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου.

Λόγω των δύο θετικών κρουσμάτων, οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου και συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες που στεγάζονται στο κτίριο Τάλως (Μάχης Κρήτης και Ηφαίστου), (πρόκειται για τα Τμήματα Κοινωνικής Πολιτικής, Εφαρμογής Επιδοματικής Πολιτικής και το ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ Τάλως), «θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου», όπως αναγράφεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Οι πλημμυροπαθείς δημότες που θα ήθελαν να καταθέσουν το αίτημά τους στο Τμήμα Επιδοματικής Πολιτικής, μέχρι αυτό να λειτουργήσει ξανά μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Πρωτοκόλλου, στην Λότζια», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Οι δύο εργαζόμενοι έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό και έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών τους από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με την κ. Παπαδάκη Σκαλίδη, η οποία μίλησε στο neakriti.gr, οι εργαζόμενοι που διαγνώστηκαν θετικοί, δεν είχαν επαφές με δημότες της πόλης.

(Φωτογραφία αρχείου Rawpixel)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News