Πλημμύρισε με βοθρολύματα το Καπετανάκειο

Ηράκλειο
Πλημμύρισε με βοθρολύματα το Καπετανάκειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για δεύτερη φορά στο ίδιο έργο θεατές

Με βοθρολύματα γέμισε την Πέμπτη το υπόγειο της δυτικής πτέρυγας στο Καπετανάκειο όπου φοιτούν οι μαθητές του Λυκείου. Σύμφωνα με μαθητές και καθηγητές η δυσοσμία ήταν τόσο έντονη που ήταν αδύνατο να γίνει μάθημα ενώ οργή προκαλεί για το γεγονός ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το σχολείο έρχεται αντιμέτωπο με την τριτοκοσμική εικόνα. «Δεν είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε αντιμέτωποι με τέτοιου είδους καταστάσεις. Σε αυτό το μνημείο κακοτεχνίας μόλις χθες οι υδραυλικοί ήταν πάλι εδώ, με τη μυρωδιά να είναι αφόρητη» λένε καθηγητές και μαθητές στο ράδιο 98.4.

Δεύτερο περιστατικό

Όπως τόνισε η καθηγήτρια του 1ου Λυκείου Ηρακλείου και εκπρόσωπος της Αγωνιστικής Παρέμβασης Εκπαιδευτικών κ.Σπαχή «το υπόγειο πλημμύρισε με βοθρολύματα και όπως όλα δείχνουν το φρεάτιο δεν είναι καλά συνδεδεμένο. Δεν είναι η πρώτη φορά που πλημμυρίζει με λύματα αλλά η δεύτερη. Το ίδιο ακριβώς συνέβη πριν από 5-6 μήνες και με τη λήξη του διδακτικού έτους.  Η δυσοσμία είναι μεγάλη όπως και ο κίνδυνος, ενώ δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει μάθημα».

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα στη διάρκεια κακοκαιρίας εισέβαλε νερό στο χώρο και πλημμύρισαν οι αίθουσες και οι τουαλέτες στο υπόγειο του σχολείου. 

Εκπρόσωποι των μαθητών, του Συλλόγου Γονέων και εκπαιδευτικοί επισκέφθηκαν το δήμο Ηρακλείου για να ζητήσουν απολύμανση του χώρου και άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος.  

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News