Κατεβαίνουν σε διαμαρτυρία για σημείο "καρμανιόλα" επί της παραλιακής λεωφόρου

Κρήτη
Κατεβαίνουν σε διαμαρτυρία για σημείο "καρμανιόλα" επί της παραλιακής λεωφόρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διαμαρτυρία θα διεξαχθεί το πρωί του ερχόμενου Σαββάτου, επί της παραλιακής λεωφόρου, λίγο πριν το Παγκρήτιο Στάδιο

Ο πολιτιστικός σύλλογος Καμινίων προχωράει το ερχόμενο Σάββατο σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επικινδυνότητα  του δρόμου στη συμβολή του με  την Αντωνίου δομαλακη και παραλιακής ( μετά τα Ταμπακαρια και λίγο πριν το παγκράτιο στάδιο).

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση στο συγκεκριμένο σημείο του οδικού δικτύου έχουν προκληθεί αρκετά τροχαία ατυχήματα -  πολλές φορές  σοβαρά- ενώ έχει διαπιστωθεί συγκοινωνιακή συμφόρηση , έλλειψη διάβασης πεζών αλλά και κίνδυνος αναστροφής οχημάτων .

Οι κάτοικοι ζητούν οι υπεύθυνοι να σκύψουν στα αιτήματα τους και προτείνουν μάλιστα τοποθέτηση σηματοδοτών ή δημιουργία κυκλικού κόμβου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Ο Σύλλογός μας που έχει ως βασικό μέλημά του την ποιοτική αναβάθμιση της περιοχής μας και είναι παρών στο κοινωνικό οικονομικό πολιτικό γίγνεσθαι, αφουγκράζεται τα προβλήματα της περιοχής ,τα αξιολογεί και προσπαθεί, χωρίς βέβαια να είναι πάντα εφικτό αυτό, να συμβάλει στην επίλυσή τους κάνοντας πιο ποιοτική την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

 Αυτή τη φορά αποφασίσαμε με μια μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας να προβούμε σε συγκέντρωση –διαμαρτυρία επί της Παραλιακής λεωφόρου, λίγο πριν το Παγκρήτιο Στάδιο, στη συμβολή της Σοφοκλή Βενιζέλου με Αντωνίου Δομαλάκη,το Σάββατο,31 Οκτωβρίου και ώρα 11.00΄ έως 13.00΄το μεσημέρι. Στόχος μας είναι να δημοσιοποιήσουμε το πρόβλημα και να ευαισθητοποιήσουμε τους εμπλεκόμενους Φορείς να ασχοληθούν επιτέλους με το θέμα και να προσπαθήσουν αν όχι να το επιλύσουν ,τουλάχιστον να το βελτιώσουν και για να αποφευχθεί η καθημερινή συγκοινωνιακή συμφόρηση  αλλά και για μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα.

 Αναλυτικότερα, λίγο πριν τη συμβολή της Δομαλάκη με την Παραλιακή,η Δομαλάκη γίνεται αποδέκτης της οδού Μάχης Κρήτης,που γνωρίζουμε όλοι τι συγκοινωνιακή  συμφόρηση έχει καθώς και των οδών Κόντογλου,Πολυδούρη αλλά και Πατρόκλου καιΈλλης Αλεξίου».

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News