Ηράκλειο

Ο καθηγητής Γιώργος Κοχιαδάκης αναλαμβάνει τα ηνία της Ελληνικής Καρδιολογίας σε 2 χρόνια

Ψήφισαν 1600 Έλληνες καρδιολόγοι

Σάρωσαν Κοχιαδάκης και Πατριανάκος στις εκλογές της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας - Ο κ. Κοχιαδάκης εξελέγη από τον πρώτο γύρο με ποσοστό 52%

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την περίοδο 2021-2023 πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 24 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ο εκλεγείς αντιπρόεδρος, κ. Γιώργος Κοχιαδάκης, αναλαμβάνει σε δύο έτη πρόεδρος της μεγαλύτερης επιστημονικής εταιρείας της χώρας μας.

Ο κ. Κοχιαδάκης εξελέγη από τον πρώτο γύρο με ποσοστό 52%, έναντι των δύο συνυποψηφίων του Δ. Τούσουλη, καθηγητού Πανεπιστημίου Αθηνών (30%) και Γ. Χάχαλη, καθηγητού Πανεπιστημίου Πατρών (18%). 

Άλλη μία σημαντική διάκριση

Ωστόσο με βάσει τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών, δύο ωστόσο είναι οι σπουδαίοι καρδιολόγοι του ΠΑΓΝΗ, οι οποίοι έκοψαν πρώτοι το νήμα και πιο συγκεκριμένα εκτός από αυτή για τη θέση του αντιπροέδρου είναι και αυτή του ταμία αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, ενώ ο Γιώργος Κοχιαδάκης κατάφερε να συγκεντρώσει 759 ψήφους και να εκλεγεί πρώτος για την θέση της αντιπροεδρίας, είχαμε άλλη μία πολύ σημαντική διάκριση και από έναν άλλο σπουδαίο καρδιολόγο του ΠΑΓΝΗ, τον κ. Αλέξανδρο Πατριανάκο που εξελέγη πρώτος στη θέση του ταμία με 784 ψήφους.

Αναλυτικά εδώ  τα αποτελέσματα: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια