Ηράκλειο

Καθηγήτρια χαστούκισε μαθητή γυμνασίου - Τι καταγγέλλει ο πατέρας του

Οι καθηγητές επιχείρησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα

Περιστατικό χειροδικίας από καθηγήτρια σε ανήλικο μαθητή, σε γυμνάσιο της ενδοχώρας, καταγγέλλει γονέας

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση περιστατικού χειροδικίας από καθηγήτρια σε ανήλικο μαθητή, σύμφωνα με καταγγελία του πατέρα του, σε Γυμνάσιο της ενδοχώρας της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.

Όπως καταγγέλλει ο πατέρας του ανήλικου μαθητή, ενώ είχαν μπει στην τάξη μετά από διάλειμμα, η καθηγήτρια είπε στο παιδί να βάλει τη μάσκα του, «ο γιος μου», όπως χαρακτηριστικά περιγράφει ο πατέρας, «είπε: "Κυρία μία τελευταία μπουκιά φαγητό έχω, να το φάω και μετά να βάλω τη μάσκα" και εκείνη τον χαστούκισε λέγοντάς του: "Εμένα θα με ακούς"».

Μετά το περιστατικό και ενώ το σχολικό ωράριο δεν είχε ολοκληρωθεί, ο 13χρονος έφυγε μόνος του από το σχολείο, ενημερώνοντας τους γονείς του για τα όσα συνέβησαν. Όταν εκείνοι μετέβησαν στο σχολείο ζητώντας εξηγήσεις για το περιστατικό, οι καθηγητές που βρίσκονταν στο χώρο προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Οι γονείς του παιδιού δηλώνουν αποφασισμένοι να αποδοθεί δικαιοσύνη και έχουν ήδη κινήσει τις σχετικές διαδικασίες.  

«Είναι απαράδεκτες αυτές οι συμπεριφορές, δεν πιστεύω ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί δρουν έτσι, ωστόσο δεν γίνεται το 2020, να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας του ανήλικου μαθητή, που κατήγγειλε τη χειροδικία σε βάρος του γιου του από μία καθηγήτρια του σχολείου, το οποίο φοιτά.

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια