Έστησαν παράνομο κτηνιατρείο και παρίσταναν τους… κτηνιάτρους

Κρήτη
Έστησαν παράνομο κτηνιατρείο και παρίσταναν τους… κτηνιάτρους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η έρευνα των αστυνομικών αρχών απέδωσε καρπούς

Στο δόκανο των αστυνομικών αρχών έπεσαν 5 αλλοδαποί, που σύμφωνα με πληροφορίες είχαν ανοίξει κτηνιατρείο χωρίς όμως να είναι νόμιμη η λειτουργία του, στην περιοχή της Μεσαράς.

Το παράνομο κτηνιατρείο λειτουργούσε σε χωριό του δήμου Φαιστού και οι αλλοδαποί παρίσταναν τους κτηνίατρους χωρίς όμως τελικά … να είναι.

Ειδικότερα, χθες  το πρωί, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού σε συνεργασία με υπαλλήλους-κτηνιάτρους της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Ηρακλείου, πραγματοποίησαν έλεγχο σε χώρο όπου διαπιστώθηκε ότι λειτουργεί  ιατρείο ζώων χωρίς την προβλεπόμενη άδεια από την Αρμόδια Αρχή και ακολούθησε η σύλληψη πέντε αλλοδαπών για τη λειτουργία του εν λόγω ιατρείου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κτηνιατρικά φάρμακα, υλικοτεχνικός εξοπλισμός, ιατρικό και παραϊατρικό υλικό.

Τα 5 άτομα ( 3 γυναίκες και 2 άντρες) συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ Φαιστού και πλέον είναι αντιμέτωπα με την δικαιοσύνη.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας

Συνελήφθησαν, χθες (21.10.2020) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού πέντε (5) αλλοδαποί (3 γυναίκες και 2 άντρες) κατηγορούμενοι για λειτουργία ιατρείου ζώων χωρίς την προβλεπόμενη άδεια από την Αρμόδια Αρχή.

Ειδικότερα, χθες (21.10.2020) το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού σε συνεργασία με υπαλλήλους-κτηνιάτρους της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε χώρο όπου διαπιστώθηκε ότι λειτουργεί  ιατρείο ζώων χωρίς την προβλεπόμενη άδεια από την Αρμόδια Αρχή και ακολούθησε η σύλληψη πέντε αλλοδαπών για τη λειτουργία του εν λόγω ιατρείου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κτηνιατρικά φάρμακα, υλικοτεχνικός εξοπλισμός, ιατρικό και παραϊατρικό υλικό.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News