Εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ 56χρονος τουρίστας από το Ρέθυμνο με κορωνοιό

Ρέθυμνο
Εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ 56χρονος τουρίστας από το Ρέθυμνο με κορωνοιό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγνώστηκε ένα ακόμα θετικό κρούσμα σε 30χρονη Ρεθυμνιώτισσα

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε νωρίτερα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου ο 56χρονος Γερμανός τουρίστας που χθες διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοιό και μέχρι το μεσημέρι νοσηλευόταν στην κλινική covid του νοσοκομείου Ρεθύμνου. 

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του 56χρονου επιδεινώθηκε τις τελευταίες ώρες, με αποτέλεσμα οι γιατροί του ρεθυμνιώτικου νοσοκομείου να κρίνουν απαραίτητη την μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ, όπου υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής του στην ΜΕΘ covid σε περίπτωση που αυτό κριθεί αναγκαίο.

Νωρίτερα επίσης έγινε γνωστό ότι επιβεβαιώθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ένα ακόμα θετικό κρούσμα κορωνοιού. Πρόκειται για μία 30χρονη γυναίκα, η οποία προσήλθε με ήπια συμπτώματα και οι γιατροί έκριναν πως θα πρέπει να παραμείνει στο σπίτι της σε καραντίνα 14ων ημερών.

Τέλος στο ξενοδοχείο covid του Ρεθύμνου φιλοξενούνται τις τελευταίες ώρες τέσσερις ακόμα τουρίστες από την Γαλλία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μια οικογένεια, από την οποία όμως μόνο η μητέρα βρέθηκε θετική στον ιό (αν και συμπτωματική) κατά τον έλεγχο που έγινε σε πύλες του νησιού.

(Φωτογραφία Αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News