Ηράκλειο

«ΑγκαλιάΖΩ»: Δράσεις ευαισθητοποίησης στο Ηράκλειο για τον καρκίνο του μαστού

«Ραντεβού» στους δρόμους του Ηρακλείου για καλό σκοπό

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που έχει ορισθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως «Μήνας Πρόληψης & Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού».

Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθούν οι εξής δράσεις από τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ»:

Σάββατο 24 Οκτωβρίου

«Στολίζουμε τα Δέντρα της Ελπίδας»

Στις 12:00 οι εθελοντές του «ΑγκαλιάΖΩ», δίνουν ραντεβού στην Λεωφόρο Δικαιοσύνης, για να στολίσουν τα «Δέντρα της Ελπίδας», να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν για τη δύναμη της πρόληψης. Γυναίκες κάθε ηλικίας θα κληθούν να τοποθετήσουν μια ροζ κορδέλα με το δικό τους μήνυμα ελπίδας στα δέντρα.

«Βάλε τα ροζ» για τον καρκίνο του μαστού»

Στην πλατεία Ελευθερίας και με σύνθημα «wear_it_pink-βάλε_τα_ροζ» θα πραγματοποιηθεί εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, όπου νέες γυναίκες από τους χώρους της πολιτικής, της επιστήμης, της δημοσιογραφίας, του αθλητισμού και του πολιτισμού θα μοιράσουν ροζ κορδέλες και τα ενημερωτικά έντυπα του ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ για τον καρκίνο του μαστού.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας ευαισθητοποίησης μπορείτε να ανεβάσετε από σήμερα, στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες με τα hashtags #wearitpink #βάλεταροζ#agaliazo και αυτές θα επαναπροωθηθούν από τους επίσημους λογαριασμούς του ΟΕΚΚ ΑγκαλιάΖΩ.

Μέτρα για την προστασία από την Covid-19:Ειδική σήμανση για την τήρηση των αποστάσεων, υποχρεωτική χρήση μάσκας, υποχρεωτική χρήση γαντιών για τη διανομή του ενημερωτικού υλικού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια