Παραλιακή Ηρακλείου: Απροσπέλαστος ο δρόμος λόγω κακοκαιρίας

Κρήτη
Παραλιακή Ηρακλείου: Απροσπέλαστος ο δρόμος λόγω κακοκαιρίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλειστό εδώ και ώρες το ένα ρεύμα κυκλοφορίας / video

Κλειστό παραμένει τις τελευταίες ώρες το ρεύμα κυκλοφορίας της παραλιακή λεωφόρου από το ύψος του τελωνείου μέχρι και την κεντρική είσοδο του λιμανιού και με κατεύθυνση το Γιόφυρο.

Οι καταρρακτώδεις βροχές είχαν ως αποτέλεσμα να διοχετευτεί τεράστιος όγκος νερού στο συγκεκριμένο σημείο του οδικού δικτύου με αποτέλεσμα να καταστεί απροσπέλαστη η κυκλοφορία των οχημάτων από το συγκεκριμένο σημείο.

Από πολύ νωρίς το πρωί η κυκλοφορία δεν διεξαγόταν και οι οδηγοί εκτός από τα την υπομονή και ψυχραιμία που έπρεπε να επιδείξουν , χρειαζόταν να κατευθυνθούν στους προορισμούς τους επιλέγοντας άλλες κατευθύνσεις.

Να σημειωθεί ότι συνεργεία από τον Ο.Λ.Η και το Δήμο Ηρακλείου βρίσκονται εδώ και ώρες  στο σημείο για να αποκαταστήσουν το πρόβλημα που προέκυψε ενώ στο σημείο επί ποδός βρίσκονται και άνδρες της τροχαίας του λιμεναρχείου για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και να ενημερώσουν σχετικά τους οδηγούς.

Αρκετοί  πάντως δρόμοι του Ηρακλείου μετατράπηκαν σε «ποτάμια» λόγω της καταρρακτώδους βροχής που δημιούργησε ως γνωστόν αρκετά προβλήματα  στο νησί ενώ χαρακτηριστικό είναι και το βίντεο και ακολουθεί και καταγράφει εικόνες από περιοχές του Ηρακλείου , οπού η στάθμη του νερού έχει ανέβει αισθητά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News