Ηράκλειο

Κυκλοφοριακό αλαλούμ στην περιοχή του Άι Γιάννη Χωστού

Η ταλαιπωρία των οδηγών ξεκινά από νωρίς το πρωί και επανέρχεται το μεσημέρι - Το βίντεο από αέρος που παραπέμπει σε δρόμους… Ινδίας

Κυκλοφοριακό αλαλούμ στην περιοχή του Άι Γιάννη Χωστού, με την ταλαιπωρία των οδηγών να χτυπά κόκκινο, νωρίς το πρωί και τις μεσημεριανές ώρες.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες με τις ατέλειωτες ουρές στην περιοχή όπου συγκλίνουν μεγάλες οδικές αρτηρίες, με τους οδηγούς να δοκιμάζουν τις αντοχές τους, πριν και μετά την γέφυρα.

Από τον Δεκέμβριο του 2018, ο Δήμος Ηρακλείου έχει στα χέρια του μελέτη, η οποία προβλέπει την κατασκευή κυκλικού κόμβου στη συμβολή των οδών Χριστομιχάλη Ξυλούρη, Λυκείου και Παπαγιάννη Σκουλά.

Στις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις απέδωσε τις καθυστερήσεις ο Γιάννης Αναστασάκης ο οποίος θα επιδιώξει επαφές με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, με στόχο να υπάρξουν προσωρινά κυκλοφοριακά μέτρα μέχρις ότου λάβουν την τελική έγκριση.

Να τρέξουν έργα κυκλοφοριακής αναβάθμισης στην περιοχή ζητούν δημότες οι οποίοι αντικρίζουν τα τροχαία ατυχήματα τα οποία είναι συχνά στην περιοχή, όπως και εικόνες άναρχης στάθμευσης , οι οποίες επηρεάζουν τόσο τη διέλευση των οχημάτων όσο και την εξασφάλιση ορατότητας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια