Λιμάνι Ηρακλείου: Τι έδειξαν τα τεστ κορωνοϊού σε λιμενεργάτες, μετά τα κρούσματα στον ΟΛΗ

Ηράκλειο
Λιμάνι Ηρακλείου: Τι έδειξαν τα τεστ κορωνοϊού σε λιμενεργάτες, μετά τα κρούσματα στον ΟΛΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν επαναληπτικά τεστ στους εργαζομένους του ΟΛΗ

Σε προληπτικό έλεγχο για κορωνοϊό τέθηκαν λιμενεργάτες στο Λιμάνι του Ηρακλείου, με αφορμή τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΟΛΗ, κ. Γιάννη Βαρδαβά, πραγματοποιήθηκαν τεστ κορωνοϊού σε λιμενεργάτες, λόγω του ότι εργάζονται σε παραπλήσιους χώρους με κάποιους υπαλλήλους του Οργανισμού.

Όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος, μιλώντας στο neakriti.gr, τα αποτελέσματα των τεστ στους λιμενεργάτες ήταν αρνητικά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Βαρδαβά, την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν επαναληπτικά τεστ κορωνοϊού στο σύνολο του προσωπικού.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τον κ. Βαρδαβά, αναμένεται απάντηση από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας για τον τρόπο λειτουργίας του Λιμένα Ηρακλείου, σε περίπτωση επιπλέον κρουσμάτων.

Την ίδια στιγμή, υπό ειδικό καθεστώς παραμένει ο ΟΛΗ, καθώς, η υπηρεσία εξυπηρετεί τους πολίτες μόνο μέσω ραντεβού.

Το ειδικό αυτό καθεστώς θα ισχύει μέχρι την Τετάρτη, όποτε και θα γίνουν τα επαναληπτικά τεστ, και θα αποφασιστεί αν θα επαναλειτουργήσουν οι υπηρεσίες για το κοινό στη φυσιολογική τους λειτουργία.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΟΛΗ: «Ο ΟΛΗ ΑΕ σας ενημερώνει ότι η υπηρεσία θα παραμείνει κλειστή για το κοινό έως και την Τετάρτη 21/10/2020. Ωστόσο η εξυπηρέτηση κοινού γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  κατά περίπτωση. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.»

Σημειώνεται πως, λόγω των κρουσμάτων, ο ΟΛΗ λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας, ενώ πολλοί από τους εργαζόμενους δουλεύουν με τηλεργασία.

(Φωτογραφία αρχείου: Rawpixel)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News