Ηράκλειο

«Αιμοδοτούμε μαζί» με εθελοντική αιμοδοσία στη Μυρτιά

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη

Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21.10.2020 στην Μυρτιά (στην πλατεία έξω από το Μουσείο Ν. Καζαντζάκη),  και ώρες 16:30 – 19:30.  

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση: «Πρόκειται για μια αιμοδοσία την οποία διοργανώνει ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Αιματοκρήτης» στα πλαίσια του προγράμματος «αιμοδοτούμε_μαζί», σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο, το Δημοτικό Σχολείο Μυρτιάς και τις Τοπικές Κοινότητες Μυρτιάς&Αστρακών, υπό την αιγίδα του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων. Οι αιμοληψίες θα πραγματοποιηθούν στην κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Σ’ αυτήν την προσπάθεια, καλούνται όλοι να συμμετέχουν.

Σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει τράπεζα αίματος, ούτε διαχείριση αίματος. Κάθε Εθελοντής Αιμοδότης θα λάβει ατομική ταυτότητα ενώ η μονάδα αίματος που δίνει, καταχωρείται στο όνομά του ώστε να μπορεί αν να καλύψει πιθανή μελλοντική ανάγκη σε αίμα, δική του ή συγγενή.

Αίμα μπορούν να δώσουν όλοι οι υγιείς άνδρες και γυναίκες από 18-65 ετών. Πρέπει να είναι ξεκούραστοι, να έχουν περάσει 2 ώρες από το μεσημεριανό και να έχουν μαζί τους την αιμοδοτική τους ταυτότητα (ή το ΑΜΚΑ ή την αστυνομική τους ταυτότητα). Για να εκδώσουν αιμοδοτική ταυτότητα οι αιμοδότες καλούνται να έχουν μαζί τους έγχρωμη φωτογραφία τύπου διαβατηρίου. 

Σας περιμένουμε για να μοιραστούμε αυτήν την όμορφη εμπειρία ζωής.

Πληροφορίες 6978-247010 2810-239773 email aimatocritis@hotmail.com www.aimatocritis.gr».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια