Εικόνες συνωστισμού στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης»

Ηράκλειο
Εικόνες συνωστισμού στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκαλυπτικές εικόνες στο «Νίκος Καζαντζάκης»

Απίστευτες εικόνες συνωστισμού, στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».

Στην αίθουσα αναχωρήσεων εκπέμπουν σήμα κινδύνου, πολίτες, οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο και έστειλαν τις φωτογραφίες στο neakriti.gr.

Καταγγέλλουν ότι δεν τηρούνται τα υγειονομικά μέτρα και κυρίως οι αποστάσεις, τη στιγμή που υπάρχει έξαρση της πανδημίας στη χώρα μας προκαλώντας έντονη ανησυχία σε ειδικούς και πολίτες.

Την κατάσταση επιβαρύνει και η ήδη γνωστή στάση εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας που πραγματοποιείται στα αεροδρόμια της χώρας, με αποτέλεσμα η αναμονή στις αίθουσες του αεροδρόμιου να ξεπερνά τις 2 ώρες, χωρίς όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες να έχει ληφθεί μέριμνα για τις αποστάσεις.

Εκνευρισμός και αψιμαχίες

Με τα νεύρα των επιβατών «έπαιξαν» και οι υπεύθυνοι του αεροδρόμιου, καθώς οι καθυστερήσεις στις πτήσεις από κάποιες εταιρείες, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεπερνούσαν τις τρεις ώρες, με αποτέλεσμα να εμπλέκονται σε αψιμαχίες υπάλληλοι του αεροδρομίου με τους υπαλλήλους αεροπορικών εταιρειών.

Ο λόγος φυσικά ήταν ότι ενώ γνώριζαν για τις μεγάλες καθυστερήσεις που θα ελάμβαναν χώρα, εγκλώβισαν τους επιβάτες μέσα στο αεροδρόμιο και δεν άνοιγαν τις αίθουσες να αραιώσει ο κόσμος και να μην είναι ο ένας… πάνω στον άλλον!

Σημειώνεται ότι την ίδια ταλαιπωρία υπέστη και η αποστολή του Παναθηναϊκού, που βρέθηκε στο «Νίκος Καζαντζάκης» για να ταξιδέψει στην Αθήνα.

Απορίας άξιο είναι πως κανένας υπεύθυνος δεν βρέθηκε στο σημείο, ώστε να δώσει λύση στο μεγάλο πρόβλημα, την ώρα που στη χώρα μας αυξάνονται τα κρούσματα και ενώ η κυβέρνηση επαναφέρει μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι σήμερα ανακοινώθηκαν 438 νέα κρούσματα στη χώρα μας με τα 7 να εντοπίζονται στην Κρήτη, ενώ σημειώνεται ότι κρούσματα είχαμε και σε σχολεία του Ηρακλείου. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News