Κλείνει το Ειδικό Σχολείο Κωφών στο Ηράκλειο & τμήματα σε Λύκειο & Δημοτικά

Ηράκλειο
Κλείνει το Ειδικό Σχολείο Κωφών στο Ηράκλειο & τμήματα σε Λύκειο & Δημοτικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε καρντίνα οι μαθητές του τμήματος - Τι αποφασίστηκε για τους εκπαιδευτικούς

Μετά από επιβεβαιωμένα κρούσματα σε σχολικές μονάδες του Ηρακλείου, πάρθηκε η απόφαση να κλείσει το Ειδικό Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων Ηρακλείου, το τμήμα που φοιτά η μαθήτρια Λυκείου και πιο συγκεκριμένα του 2ου Λυκείου Ηρακλείου καθώς και ένα τμήμα στο 28ο και 57ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου.

Πιο αναλυτικά μετά την επιβεβαίωση κρούσματος στο 2ο Λύκειο Ηρακλείου, καθώς βρέθηκε μαθήτρια θετική στο κορωνοϊό, πάρθηκε η απόφαση να κλείσει το τμήμα και να μπουν σε καραντίνα 14 ημερών μαθητές και εκπαιδευτικοί.  

Πιο συγκεκριμένα και όσον αφορά τους εκπαιδευτικούς, σε καραντίνα 14 ημερών θα μπουν μόνον εκείνοι που μπήκαν στο συγκεκριμένο τμήμα για περισσότερες από δύο ώρες, σύμφωνα με τις πληροφορίες και μόνο τις τελευταίες δύο ημέρες που ήταν η μαθήτρια στο σχολείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο 28ο και στο 57ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, έκλεισε ένα τμήμα, ενώ αποφασίστηκε νωρίς το βράδυ να κλείσει και το Ειδικό Σχολείο Κωφών και βαρήκοων, όπως έγινε γνωστό από τον κ. Μπελαδάκη, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι χθες το απόγευμα ελήφθη η απόφαση για αναστολή λειτουργίας τμήματος σχολείου και συγκεκριμένα για το τμήμα του 47ου Σχολείου Ηρακλείου, όπου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό εκπαιδευτικός παράλληλης στήριξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα σχολεία που έχει ήδη αποφασιστεί να μπουν σε καραντίνα για 14 ημέρες οι μαθητές, καθώς και στο 28ο και 57ο Δημοτικό Σχολείο, έχουν ήδη γίνει απολυμάνσεις.

Παρακολουθείστε τι είπε ο κ. Μπελαδάκης, στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV: 

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News