Ηράκλειο

Γ. Κεφαλογιάννης: «Σε έναν χρόνο η δημοπράτηση του BOAK»

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης στον Δήμο Μαλεβιζίου

Η συζήτηση μεταξύ του κ. Κεφαλογιάννη και του κ. Μποκέα επικεντρώθηκε σε θέματα που σχετίζονται με τους κόμβους επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης

Σε έναν χρόνο από τώρα θα είναι έτοιμη η δημοπράτηση του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, όπως δήλωσε σήμερα, από τον Δήμο Μαλεβιζίου όπου βρέθηκε, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Ο κ. Κεφαλογιάννης, ο οποίος συναντήθηκε το πρωί με τον δήμαρχο Μαλεβιζίου, Μενέλαο Μποκέα, διευκρίνισε ότι σε αυτήν τη φάση το υπουργείο βρίσκεται στην ολοκλήρωση μελετών, που θα προωθηθούν στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας προκειμένου να πάρουν τους περιβαλλοντικούς όρους και του χρόνου να γίνει η δημοπράτηση.

Η συζήτηση μεταξύ του κ. Κεφαλογιάννη και του κ. Μποκέα επικεντρώθηκε σε θέματα που σχετίζονται με τους κόμβους επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, το αντιπλημμυρικό έργο που ξεκινάει στην περιοχή Τσαλικάκι και έχει δημοπρατηθεί -όπως είπε ο κ. Κεφαλογιάννης- αλλά και με τον ευρύτερο σχεδιασμό για την περιοχή που περιλαμβάνει μία σειρά έργων, τα οποία θα υλοποιηθούν και θα αλλάξουν την εικόνα του δήμου, σύμφωνα με τον δήμαρχο.

Μενέλαος Μποκέας: «Χαρά και τιμή μας η επίσκεψη του κ. Κεφαλογιάννη»

Τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη ευχαρίστησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας για τη στήριξή του στο Μαλεβίζι, στο πλαίσιο της σημερινής τους συνάντησης στο Γάζι, αναφέροντας:

«Μαζί στη μάχη για το Μαλεβίζι στη νέα εποχή. Το Μαλεβίζι με πρωταγωνιστικό ρόλο που δουλεύει με χειροπιαστά αποτελέσματα. Χαρά και τιμή μας η σημερινή επίσκεψη του Υφυπουργού Υποδομών Γιάννη Κεφαλογιάννη με τον Ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη, τον Βουλευτή Μάξιμο Σενετάκη και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Βαγγέλη Καρκανάκη. Δίπλα μας και ο Υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να δρομολογήσουμε έργα με προστιθέμενη αξία στον τόπο μας. Βήμα – βήμα, σε απόλυτο συντονισμό, συζητήσαμε για έργα και παρεμβάσεις που έχουμε μπροστά μας για να χτίσουμε το Μαλεβίζι της επόμενης μέρας.

Πρώτος σταθμός το αντιπλημμυρικό στην οδό 16 Μαρτύρων στο Τσαλικάκι. Ένα έργο πνοής με την υπογραφή του Υφυπουργού Γιάννη Κεφαλογιάννη. Επισκεφθήκαμε μαζί την περιοχή του έργου, που ήδη δημοπρατήθηκε και ξεκινά σύντομα. Τον ευχαριστώ ξανά για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη στον τόπο μας. Μας δίνει τη δυνατότητα να βάλουμε ακόμη πιο ψηλά τον πήχη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια