Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου: Βγήκαν τα αποτελέσματα των τεστ

Ηράκλειο
Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου: Βγήκαν τα αποτελέσματα των τεστ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε καραντίνα οι 7 εργαζόμενοι του ΟΛΗ, οι οικογένειες και οι επαφές τους

Ανακούφιση σκόρπισε η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι αστυνομικοί που υπηρετούν στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου που έγιναν μετά την είδηση ότι θετικός εντοπίστηκε ο αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου κ.Σπυριδάκης. Μέχρι στιγμής όλα τα τεστ έδειξαν ότι οι αστυνομικοί είναι αρνητικοί στον κορωνοϊό. 

Αρνητικά τα τεστ στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των της Ένωσης Αστυνομικών υΥπαλλήλων νομού Ηρακλείου κ.Πικράκη που μίλησε στο neakriti.gr «αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι και τα 30-40 τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι αστυνομικοί είναι αρνητικά. Όπως είναι φυσικό υπήρξε μια ανησυχία μέχρι να μάθουμε τα αποτελέσματα. Σε ότι αφορά στον αστυνομικό διευθυντή Ηρακλείου είναι καλά στην υγεία και παραμένει σε καραντίνα. Αρχικά εκδήλωσε αδιαθεσία και κάποια συμπτώματα, τα οποία όμως υποχώρησαν».

Σε καραντίνα 7 εργαζόμενοι, οικογένειές και οι επαφές τους

Την ίδια ώρα σεε καραντίνα έχουν τεθεί 7 εργαζόμενοι του ΟΛΗ οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, οι οικογένειές τους αλλά και οι στενές επαφές τους, δηλαδή όσοι υπάλληλοι του Οργανισμού Λιμένος ήρθαν σε επαφή μαζί τους. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Οργανισμού Γιάννη Βαρδαβά μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου "από τα 55 άτομα οι 7 βρέθηκαν θετικοί στον ιό και στο δεύτερο τεστ στο οποίο υποβλήθηκαν. Σε επαναληπτικό τεστ θα υποβληθούν και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι''.

Όπως αναφέρει ο κ.Βραδαβάς: «όλοι τους βρίσκονται στο σπίτι τους σε καραντίνα. Από τους 5 πρώτους που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, οι 4 είναι σχεδόν ασυμπτωματικοί ή τα πρώτα συμπτώματα ήδη πέρασαν. Μόνο το ένα άτομο βρίσκεται στο ΠΑΓΝΗ αλλά μας λένε ότι η πορεία του είναι καλή».

Όπως διευκρίνισε, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων καθυστέρησε καθώς οι εργαζόμενοι δεν προσήλθαν αμέσως αλλά σταδιακά στο ΠΕΔΥ για να υποβληθούν στο τεστ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΟΛΗ από τους υπόλοιπους 55 εργαζόμενους όλοι εργάζονται κανονικά, είτε με τηλεργασία, είτε τηλεφωνικά και ο Οργανισμός παραμένει κλειστός για το κοινό μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος και να δοθούν νεότερες οδηγίες από τον ΕΟΔΥ.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News