Ηράκλειο: Ο συνωστισμός καλά κρατεί στην εστίαση - 360 εκθέσεις για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου σε 1,5 μήνα

Κρήτη
Ηράκλειο: Ο συνωστισμός καλά κρατεί στην εστίαση - 360 εκθέσεις για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου σε 1,5 μήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εικόνες που παραπέμπουν σε προ – κορωνοϊού πραγματικότητα από την εστίαση στο Ηράκλειο

Παραπάνω τραπεζάκια και επιπλέον χρήση κοινόχρηστου χώρου συνθέτουν το σκηνικό σε αρκετές περιπτώσεις στον χώρο της εστίασης στο Ηράκλειο, όπου κατά διαστήματα παρατηρούνται και φαινόμενα συνωστισμού.

Η πλειοψηφία των ιδιοκτητών καφετεριών εστίασης τηρεί τα προβλεπόμενα μέτρα, υποστηρίζει από τη πλευρά της η πρόεδρος συνδέσμου επισιτισμού και διασκέδασης ν. Ηρακλείου Μαρία Αντωνακάκη.

Εικόνες που παραπέμπουν σε προ – κορωνοϊού πραγματικότητα, με τη δημοτική αστυνομία να έχει συντάξει 360 εκθέσεις για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου, μέσα σε ενάμιση μήνα!

Για τις επίμαχες περιπτώσεις θα γίνει αντιπαραβολή στο τμήμα ελέγχου προσόδων του δήμου Ηρακλείου προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι επιχειρήσεις οι οποίες έκαναν σχετική αίτηση πριν 2 μήνες, δικαιούνται βάση τροπολογίας επιπλέον τετραγωνικά για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους. 

 Την ίδια ώρα, οι τζίροι των καφετεριών έχουν πέσει αισθητά, ενώ αρκετοί Ιδιοκτήτες εξετάζουν το ενδεχόμενο να κλείσουν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος τον Χειμώνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News