Παράλληλες λαϊκές αγορές λειτουργούν ίδια μέρα ίδια ώρα

Κρήτη
Παράλληλες λαϊκές αγορές λειτουργούν ίδια μέρα ίδια ώρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και να λοιπόν που “γεννήθηκαν” παράλληλες λαϊκές αγορές στο Ηράκλειο.

Ο Δήμος Ηρακλείου αποφάσισε να πραγματοποιούνται προσωρινά δύο νέες λαϊκές αγορές, παράλληλα με τις κανονικές λαϊκές που θα λειτουργούν τις δύο αυτές ημέρες, Παρασκευή και Σάββατο. Πρόκειται για κίνηση αποσυμφόρησης των λαϊκών αγορών, όπως λέει ο Δήμος, στο πλαίσιο των γενικότερων προληπτικών μέτρων ενάντια στη διασπορά του ιού COVID-19.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση του Δήμου Ηρακλείου, θα λειτουργήσουν:

α) Υπαίθρια λαϊκή αγορά στην οδό Πετρακογιώργη (από την οδό Ηρακλή έως την οδό Ανδρέα Παπανδρέου - περιοχή Θέρισος), ημέρα Παρασκευή και ώρες 6 π.μ. έως και 3:30 μ.μ., παράλληλα με την καθιερωμένη λαϊκή αγορά στις οδούς Λεβήνου-Δραμουντάνη (περιοχή Θέρισος), που λειτουργεί την ίδια ημέρα και ώρες, εφόσον εξακολουθούν να ισχύουν τα έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

β) Υπαίθρια λαϊκή αγορά στην οδό Κων/νου Μητσοτάκη (από την πόρτα εισόδου του χώρου στάθμευσης του Παγκρήτιου Σταδίου έως την οδό Ανδρέα Παπανδρέου - Αμμουδάρα), ημέρα Σάββατο και ώρες 6 π.μ. έως και 3:30 μ.μ. και παράλληλα με την καθιερωμένη λαϊκή αγορά που λειτουργεί την ίδια ημέρα και ώρες στο οικόπεδο Λυδάκη (περιοχή Πατέλες), εφόσον εξακολουθούν να ισχύουν τα έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News